*TOP* (Vlastní) Evoluce kostela sv. Martina

Založil Robbed, 19.11.2011, 18:41:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Zdravím, tohle je můj soutěžní příspěvek do CCCIX kategorie Miscellaneous (různé).  :)

Původně jsem měl v plánu zúčastnit se loňské kategorie castle evolution, ale nestihl jsem postavit třetí fázi. Takže jsem schoval fotky a až teď dodělal třetí stádium. První dvě verze kostela jsou tedy totožné, třetí je stavěná kompletně znova od základů.

Fotky na Brickshelfu
flickr

Minulost:

Přítomnost:

Budoucnost:


Doufám, že se bude líbit :)


Colonel32

Na to se dá říct snad jen "ty vole ty krávo".  >:D

Jediná škoda je, že evoluce nemůžou existovat současně (aniž by se spousta práce duplikovala), takže se špatně prezentují veřejnosti. Tak doufám že vyhraješ. (Leda pokud by měl gearcs dost staveb aby měl šanci na mistra stavitele, pak bych doufal že vyhraje gearcs a ty budeš druhej, ale to už je týmová režie  ;D)

Anatyt

TWL  :o
Perfektná práca! To by chcelo vidieť naživo.

FilipS

WOW :o , tak tohle je něco. Kdybych měl vypsat všechno co se mi líbí, bylo by to na dlouho. Hodně mě zaujalo to lešení, ty modré plácačky jsou z Mars roveru? Každopádně přeji co nejlepší umístění.

P4tr1cius

Stredná časť kostola je teda naozaj luxusná.

mizdas

Bomba! To je opravdu skvělá práce, hlavně, že jsi řikal že nemáš figy a kostky do castle  :P  ;D.

Robbed

Děkuji za komentáře ;)

Colonel32: Děkuji za topku, s tím umístěním bych to neviděl tak optimisticky, v Misc kategorii bývá docela nával.

Anatyt: bohužel, první dvě jsem rozebral někdy v lednu, třetí fáze je v polorozkladu. Ačkoli mi to bylo celkem líto, potřeboval jsem dílky na další MOC :).

Diidy: Ano, jsou z Mars roveru. A mně nebude vadit, když se rozepíšeš ;D

Mtron

 :o :o :o :o :o :o :o a ještě jednou  :o :o :o :o :o  :o :o
možná by se to slušelo víckrát. Nádherně propracované a vymyšlené. Není co komentovat, přeji hodně štěstí v soutěži a držím palce s Mtronama :D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Ivansliz

Tady snad ani není co dodat. Prostě paráda.  ;)  ;) A zpracováním z budoucnosti sis mě úplně získal. Apokalypsu mám rád.  ;D  ;D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

linhi

Je to naprostá pecka,tohle je prostě tvoje parketa,hlavně to co bude za několik desítek let :-)  Tedy snad ne,ale tobě to prostě jde,ještě tam mohl kráčet strider.....
Také se hodlám přihlásit,ale nebude to hrad ani kostel :-)

Chairudo

 :o Nádhera, ještě bych přidal fázi 4 po 1000 letech kde marťani dělají archeologické vykopávky  ;D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Robbed

Díky za pozitivní komentáře ;)

mizdas: no, je tam je pouze jeden "pure" castle fig (žebrák u kostela co mi půjčil Rhox), ostatní jsou převlečení Jediové ;D. A dílky jsou vesměs běžné (akorát hnědé okna taky půjčené od Rhoxe).


Nejvíc jsem rozmýšlel třetí fázi, kde jsem se rozhodoval mezi několika verzemi (akční post-apo, město v budoucnosti s pozůstatky kostela), nakonec jsem zvolil poklidnou post-apocalypse verzi.

mizdas

Citace od: Robbed kdy 19.11.2011, 20:50:20
mizdas: no, je tam je pouze jeden "pure" castle fig (žebrák u kostela co mi půjčil Rhox), ostatní jsou převlečení Jediové ;D. A dílky jsou vesměs běžné (akorát hnědé okna taky půjčené od Rhoxe).
o Rhoxově pučeném torzu jsem myslel že je tvé, tudíž, že vlastníš Medieval market a Jedájských torz jsem si samozřejmě všim, ale hodně castlařů je také používá. Obvzlášť na mnichy   :).

AdamKo

 :o :o :o  Až mi to vyrazilo dech, no to je naprosto úžasné.  :o  :o  :o
Každá ta část vývoje má sama o sobě svůj vlastní příběh, myšlenku a silný náboj  8)


S V Ě T O V É ! ! !
Držím palec!

Aki

Tedy tady se také musím přidat s gratulací. Pěkný nápad i zpracování. Držím palce.

Blake

Jó super, mám rád toulky časem kde je možné porovnat věci před a po a tu ještě k vidění perfektní stavební techniky. 1*

votrelec

Vyzera to perfektne. Len teraz som si vsimol (mozno ako rada aby ta v sutazi s tym nebuzerovali) - proporcne je ten shop v apoce trocha iny.

Robbed

Díky, jsem moc rád za pozitivní ohlasy :)

Aki: díky, čekal jsem od tebe kritiku toho kostela z pohledu historické autentičnosti, ale při stavbě mi trochu radil linhi, takže je to snad ok ;D.

votrelec: no, on to asi ani není ten stejný dům. Ve třetí fázi jsem tu budovu hodněkrát předělával (různé sci-fi moderní rozbořené budovy), ale nakonec jsem postavil tohle. To, že je hodně podobný tomu předchozímu, jsem si uvědomil až později.

Mates

Ahoj, také se přidávám s gratulací, je to nádherná stavba ;)

Kromě toho bych měl dotaz. To černé, co vytíká na obrázku číslo 3 je ropa, nebo jen odpad z města? ;D

gearcs

Taky se připojuji k obdivným komentářům a přeju ti, ať jim to natřeš v soutěži! Srdcovka je pro mě postapo fáze, několik let jsem byl závislej na Falloutu 1 a 2. Já nejspíš dělám do jiné kategorie, ještě nevím, ale právě kvůli návalu se mi do Miscellaneous nechce... I když jsem teď na srazu v Plzni zjistil, že do stejné kategorie stavíme s Hardegonem ;D

Daniel

Že je to super asi nemusím zdůrazňovat ;).

Jen je OBROVSKÁ škoda, že jsi to nepřihlásil v minulém ročníku, kde by jsi v kategorii "evoluce" neměl absolutně konkurenci... Takto v obecné kategorii to budeš mít hodně těžké, ale i tak to bude (doufám) minimálně bedna. Hodně štěstí 8).

Aki

#21
Citace od: Robbed kdy 20.11.2011, 14:44:22
Aki: díky, čekal jsem od tebe kritiku toho kostela z pohledu historické autentičnosti, ale při stavbě mi trochu radil linhi, takže je to snad ok ;D.
Ale to víš že by se něco našlo. Pokud by jsi po tom tedy toužil, tak mi přijdou dost nesmyslné ty spodní okna ve věžích. Velké okenní otvory se ve věžích dělaly kvůli zvonům, spodní patra ale měla maximálně jen úzké střílny, či průduchy.
Počítám ale že porotu CCC tohle fopa určitě neovlivní.  >:D >:D
Mně se ta stavba líbí ať už je historicky věrná, nebo není.  :-*

peki

Citace od: Robbed kdy 19.11.2011, 18:41:51
Doufám, že se bude líbit :)

Jak říká klasik nemusí pršet, stačí když kape. Jen houšť a větší kapky  :o  Jak dlouho jsi to dělal?  Všechny tři stavby super. Jen u té první mi přijde že ten tan domeček je takový obyčejný a skoro až svítí (to není kritika, to bych se neodvážil  ;D )

Robbed

Díky za komentáře ;)

Mates: to černé je myšleno jako spáleniště. Ale může to být klidně i nějaký nepořádek, každý co si pod tím sám představí ;)

Aki: nojo, s těmi okny jsem si nebyl jistý, stavěl jsem to podle fotek různých kostelů a katedrál, takže to takový mix ;D.

peki: první fázi jsem stavěl tak 1-2 týdny, druhou tak 2 dny (pouze přestavba náměstí), třetí taky tak 1-2 týdny.

Friend

Je to skutočne nádherné.
Držím palce v súťaži.
:)

kamil

To je naozaj pekné  ;)
Držím ti palce v súťaži.

Chcem sa spýtať či vrak toho "lietadla" bol špeciálne vytvorený pre tento prípad, alebo je to časť nejakého tvojho vesmírneho MOCu?

Vasyk

Ještě jsem nezažil, že by Robbed zklamal. Má to holt v paži kluk jeden šikovná.

Robbed

Díky za komentáře :D

kamil: letadlo/vznášedlo jsem stavěl pouze pro tento MOC. Spodek nebyl třeba vůbec dokončený, nebylo ani potřeba, když nebyl vidět. A předělávat to na plnohodnotný MOC se mi nechtělo.


Jinak jsem to tam už včera vložil, ale zatím se to v soutěžních příspěvcích neobjevilo ??? (mezitím tam přibyly 4 jiné MOCy ani žádný mail mi nepřišel). Už na začátku jsem psal organizátorovi, jestli se můžu účastnit i když to není 100% "pure" castle, a odepsal, že ano. Tak snad se to tam objeví :).

Hardegon

Stavby jsou to krásné. Škoda že to loni nevyšlo, teď se snad zadaří. :)

Citace od: Robbed kdy 23.11.2011, 22:42:12
Jinak jsem to tam už včera vložil, ale zatím se to v soutěžních příspěvcích neobjevilo ??? (mezitím tam přibyly 4 jiné MOCy ani žádný mail mi nepřišel). Už na začátku jsem psal organizátorovi, jestli se můžu účastnit i když to není 100% "pure" castle, a odepsal, že ano. Tak snad se to tam objeví :).

Tohle se stalo loni mně. Nevím, jestli jsi koukal na jejich forum. Mají tam téma ohledně CCC, kde se objevují soutěžící, kteří nebyli kvůli něčemu zařazeni.

gearcs

Robbed: Nevěš hlavu, před zveřejněním v soutěžních stavbách to musí schválit, někdy to může trvat i víc, než týden. Je lepší se zveřejněním počkat na konec roku. Myslím, že i porotce ovlivní, když se na některou stavbu můžou dívat víc než měsíc a na některou jen pár dní - i když ani třeba sami nechtějí, ale je to přirozené... Pak může být déle zveřejněná stavba znevýhodněna při hodnocení.