2516 - Ninja Training Outpost

Založil Hardegon, 13.01.2011, 15:05:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Dojmy před koupí:
Na první pohled celá série působí až moc dětsky, chvílemi možná jako trochu velký úlet. Ninjové bojující s armádami kostlivců v bederních rouškách a v brněních, kteří ovládají zvláštní motorizované stroje. Vše doplněno hracími kartami a "beyblades udělátky". Upřímně řečeno, pravidla karetní hry ani beybladu mě nijak zvlášť nezajímají a proto se jim i vyhnu. Na druhou stranu některé sety jsou vcelku zajímavé a to jen díky dílkům. Rozhoupal jsem se tedy, koupil několik setů a možná vám recenze pomůže udělat si o NINJAGO vlastní názor.

Základní údaje:
"Klidný, vytrvalý a silný nindža Cole tráví většinu času nácvikem umění Spinjitzu Země. Pomoz mu naučit se bojovat se všemi jeho zbraněmi, aby byl připraven postavit se armádě kostlivců až přijde čas!"

Cena: 105,-Kč (mořelega.cz)
Počet dílů: 41 (inventář)
Počet figů: 1
Rok vydání: 2011

Stavba:
Seskládat 41 dílků moc práce nedá. Výsledkem několika minutového "snažení" je terč  a ... stojan na zbraně (lepší definice mě nenapadá).

Hodnocení:
Za cenu 100 Kč povedený setík. Vcelku vydařený ninja s několika zbraněmi a užitečnými dílky. Zápory se snad ani najít na takovém malém setu nedají. Pouze doplňuje sérii. Pro mě je to vzpomínka na starší sérii NINJA, kterou jsem si před více než deseti lety oblíbil a nyní si mohu trochu rozšířit skupinku ninjů.

Hodnocení:
90%

germik

Tenhle setík jsem si včera koupil taky - kvůli nindžovi a zbraním... cech vrahů získal posilu >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

FilipS

Dobrá recenze i set. I když sem to neměl v plánu nejspíš si ho pořídím. Chci se zeptat sem sám nebo i ostatní zarazila cena setů 2111 až 2116 ?