Lego Bugatti Chiron 42083

Založil M, 24.12.2023, 12:24:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

M

Prosim pomoc.
Je tady nejaky odbornik na slovo vzaty na tohle auto?
Nejlepe z Brna :-)
Mam tam nejakou chybu zrejme a nemuzu ji najit  :'(

Stimpi

Nejsem odborník, a bohužel ani ne z brna, nicméně pokud tu napíšeš co máš za problém, je velká šance že ti někdo poradí. set jsem stavěl, a vlastní chybu na ní taky jednu řešil ;)

M

Tak mne nesedi ta predni cast, konkr. v navodu obrazky 855 a 864. Kdyz chci ty dva soumerne dily "privrit" podle navodu, vadi mi tam ty cerne dily (z obr. 833). Vyresil jsem to tak, ze jsem ta ramena (z obr. 855 a 864) nasadil az do to tech "prednich direk" u blataku. Ty tam jsou totiz volne :-) Jenze pak mi uplne nedoleha ta predni maska s logem. A je to takove chatrne...
Pokud jste to nekdo taky resil, tak mi prosim poradte.

A jeste dotaz - ta radici paka ma tri polohy. V te zadni se hybou pisty v motoru. Ty dalsi dve polohy "nedelaji" nic. Je to tak spravne?
Diky za reakce.

8868

Co se týče první části dotazu, tak neporadím, ale já jsem žádný problém neměl. Co se týče řadící páky, tak ta funguje jako tzv. DNR selector. Tj uprostřed je neutrál, takže motor nedělá nic. Poloha dopředu je Drive u volantu můžeš volit rychlostní stupně a motor podle toho bude měnit otáčky. Poloha dozadu je Reverse tj. zpátečka.