Ostrov lidojedů

Založil Hardegon, 05.10.2023, 14:28:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Vždycky se mi líbil tenhle set 6278 ze starých pirátů...



Dlouho jsem zvažoval, jestli si ho teď v dospělosti nekoupím a nezalepím tím jednu bolístku z dětství. Ale nepodlehl jsem té nostalgii a raději investoval peníze a čas do vlastního MOCu. Jsem s výsledkem mnohem spokojenější. Snažil jsem se držet co nejvíce předlohy. V rozložení, barvách, v tom celkovému dojmu...

Tak snad to nebyla úplně marná práce. :)

Daniel

Zde teda volnější inspirace "předělávky", než u tvé "Fort Legoredo", ale stejně parádní a zdařilá!  :)  . Navíc v tématice, kterou zde stavíš skoro jen ty (a to je škoda).

Abych jen nechválil (jak je mým zvykem, tak i trošku rejpnul ;D  ), tak osobně bych si ještě trošku pohrál s pláží a světle zelenou plochou nad tím 8)

Chikos

Tenhle set dostal soused, když jsem byl jako dítě a hrozně jsem mu ho záviděl. Ve svém pirátském modelu jsem této vzpomínce věnoval jednu rozpadlou věžičku  ;D ... jinak nové zpracování od tebe vypadá super, nejvíc se mi líbí ztvárnění vln. Taky bych si ho klidně pořídil, jako třeba ideas :D

poMOCník

Tos pozvedl na úplně novou úroveň. Škoda, že tohle by asi jako set neprošlo, jsem přesvědčen, že spousta lidí by zajásala.

Nejvíc se mi líbí ty skály a voda a jak ta krajina pěkně funguje jako celek a působí naprosto přirozeně. Vlny na vodě, sluncem zalitá tráva, schody zapuštěné do skály - vážně pěkně se na to kouká. A k tomu ještě kolik života (a smrti) tam všude je. Mimochodem ta sbírka masek a různých figů je super.

milanv

Teda musím říct, že jsi splnil jeden úkol a druhý ne. Ta věrnost předloze se moc nepovedla - z hlediska velikosti, jednoduchosti a počtu dílů :) Ale zato úkol ukojit nostalgii a u toho postavit přenádherný MOC, to se ti teda povedlo na jedničku s hvězdičkou. Musel bych tu dlouho vyjmenovávat, kam koukat dřív. Jak psal poMOCník: proč je to tak skvělé je, že to máš krásné v obojím; jak v celkové kompozici tak v detailech. Některé části ani nevím, jak jsi poskládal a spoustu toho si chci prohlédnout naživo. Opravdu gratuluju, je to překrásný model od nápadu po nejposlednější detail provedení. Bude to někde k vidění i na našich výstavách nebo je to zakázka?
Pán na Žlutém hradě

Hardegon

Kluci, díky moc. Pozitivní reakce potěšily. Nápady na zlepšení si beru k zamyšlení, jak to vylepšit  :)

Citace od: milanv kdy 05.10.2023, 21:42:32Bude to někde k vidění i na našich výstavách nebo je to zakázka?

Bude to za týden v Krupce. ;)

milanv

Citace od: Hardegon kdy 06.10.2023, 01:32:35Bude to za týden v Krupce. ;)
Tam se bohužel nedostanu, v tomhle termínu nemám šanci (loni to byla myslím Olomouc). Tak doufám,  že  ude někde i potom :-)
Pán na Žlutém hradě