Problém s Inteli mašinkou

Založil sam.no, 12.12.2010, 10:56:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

sam.no

Ahoj, máme tu problém s Inteli mašinkou přestala jezdit po mostě z kopce. Do kopce normálně vyjede, ale směrem dolů se zasekne a vůbec jsme nepřišli na to proč to dělá. Když do něčeho narazí tak se nezasekne, dál se jí protáčejí kolečka nebo vykolejí, ale na mostě se prostě kousne.  :'( Rozebrat se nám jí nepovedlo, ač jsem se snažila podle návodu užít i hrubé síly, rvala tam nože a šroubováky, tak jsem capky ven nedostala a bála jsem se, že tam něco zlomím.

Prosím neví někdo čím by to mohlo být?

GNOSIS

Tak to teda nevím čím by to mohlo být a ona se zastaví a vypne se ? A znovu se rozjede jak ? Zapnutím nebo hrubou sílou že ji roztlačíš ?

mirek

Jsou na mostě dobře do sebe zapojené koleje ? Nezadrhne spodkem s přepínači a nevypne se ?

sam.no

Zůstane zaseklá, trošku jako vrčí, musím jí popostrčit aby se znovu rozjela, vypnutí-zapnutí nepomůže, a pokud je to stále z kopce, tak se znovu zasekne, pokud je to na rovince, tak už jede dál bez problémů. Když jí trochu nadzvednu předek, tak dojede dolů už bez zaseknutí. Jako by jí tam v tom sklonu zlobilo těžiště. Ale je divný, že je to jen cestou dolů a dělá to i když jede pozadu dolů, což by tedy mělo spíš dělat při cestě nahoru, kdyby to bylo o sklonu té mašinky. Zasekává se cestou dolů ať jede vpřed nebo vzad.  ::)

Most je spojen dobře, dělá to na obou mostech z obou stran. :'(