*TOP* #2 CBC (Vlastní) Hon na čarodejnice

Založil Justin, 26.08.2011, 22:38:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mizdas

Tak s tím si mě potěšil fakt pěkný, docela hezky si vytunil ten interiér, bezva!

Colonel32


Ivansliz

U tohoto díla skutečně musím konstatovat: "Naprosto impozantní interiér". Doteď moc nechápu, jak je možné, že toto dílko skončilo až na 8. místě. Stále jsem toto dílko srovnával například s vítězem CBC, Keltská usedlost. U Honu na čarodějnice se mi zdá kopeček s přírodou trochu víc barevně rozporuplnější, zatímco u usedlosti se mi okolní příroda líbí více. Naopak, co se kvality detailů týče, tak je pro mě toto dílko prostě vítězem, i když určitě na prvním místě, ale velmi se mi líbí. Možná, že je tu ještě trochu slabší popis dílka a chybí nějaký příběh, což je podle mě právě jeden z důvodů umístění až na 8.místě.  :(
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

nerow

#63
Jedno z nejlepších z celé soutěže. U mně jsi byl jasný favorit už od samého začátku. A bylo příjemné sledovat, jak se tvoje stavba postupně vyvíjela. Snad až na tu větší hnědou "prázdnou" plochu nemám co vytknout. A to, že se tvůj MOC neobjevil na stupni vítězů, tak trochu nechápu. Označení TOP naprosto zasloužené.

Justin


P4tr1cius

(prosím neber to osobne)
Vôbec nechápem.
Prezerám si to stále dookola a nechápem. Nechápem to, ako niektorí tvoje dielo stále opisujú ako jasného favorita. Ja teda vidím jeden obyčajný domček v obyčajnom prostredí s obyčajnou atmosférou. Interiér je krásny, to je bez debaty, ale ten je len v obyčajnom domčeku. Pozerám na hodnotenie a za tvojim dielom sa umiestnili diela ako Nábrežie, Tvrz, Skretí aréna, jednoznačne podľa mňa lepšie ako tvoje.

Justin

V jednoduchosti je krása  >:D

Ale nie, teraz vážne (aj keď si myslím že to čo som napísal vyššie je väčšinou pravda). Osobe si to určite neberiem, toho sa báť netreba.

Aby som to vysvetlil.

Keď bude súťaž, trebárs v skoku do výšky, určite sa všetci zhodnú na víťazovi, pretože ten sa dá objektívne určiť. Pri hodnotení v podobných súťažiach ako CBC je to aspoň (IMHO : ) hlavne o subjektívnom názore hodnotiteľa a jeho preferenciách. To je asi tak všetko čo sa dá k tomu povedať.

Mne osobne sa najviac páčil maják, pretože je (najviac to vystihuje anglické) slovo cute.

Keď som videl ten maják, tak ma napadlo, že by som ho dal na podlahu (plávajúcu : ), pristavil nejaké malé ostrovčeky a pár lodí.

Ten domček je naozaj obyčajný aj tie kopce za ním sú zvláštne farebné, pretože odtiaľ kopali stavitelia hlinu na vymazanie stien (mali sme také na chate za vedľajším domom a suchá hlina bola naozaj farby tan). A tá veľká hnedá plocha je naozaj nepodarok  ;D

Aby som tu ďalej nevypisoval litánie, tak stále platí
Koľko ľudí toľko chutí

Ďakujem

J.

PS: Mojej dcére sa ten obyčajný domček aj tak strašne páčil a furt v ňom prehadzovala interiér.