úprava přezdívky

Založil Kuba, 03.06.2013, 16:52:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kuba

Jelikož na stavěcích dnech na Lipně byl menší problém s mým uživatelským jménem Jukuruku, kdy někteří říkali, že neví jak to číst či říkat  ;D , rozhodl jsem se za přezdívku přidat mé jméno. Na případných příštích setkáních mi tedy říkejte Kuba.  ;) bude to lepší.


PS:
Jsem rád že jsem se výstavy mohl účastnit, některé z vás jsem stihl poznat při stavění, především Castle stavitelé. Po společném foto v sobotu dopoledne jsem odjížděl, tak jsem se nestihl seznámit se všemi. Snad to doženu příště.

Manželce se taky líbilo. Dokonce jsem koukal jak se chytla stavění a pomáhala ostatním s Castle bitvou a krajinou. Až bude hrad doma, tak asi postaví i něco malého svého.

Doufám že jste si užili grilovačku a nebyly velké problémy s velkou vodou v neděli ráno při návratu?

MÍLA

Nevím co je na tvojí přezdívce složitého, dá se to normálně přečíst, ty co to říkali spíš byli líný to normálně přečíst.  ;D ;D

Kuba

Na výstavě jsem zaslechl i slovo Kukuruku  ;D

Jukuruku používám jako uživatelské jméno na různych fórech, obchodech, icq, atd... v dětství jsem si tak založil i svuj první e-mail, pak už to zustalo... Štvalo mě, že někde jsem se nezaregistroval ani na 6 pokus, jelikož mé jméno i příjmení je poměrně rozšířené. Takhle mám jistotu, že budu mít všude stejné uživatelské jméno  ;D , nemusím pak přemýšlet jestli jsem tam registrovaný jako Kuba3, nebo třeba Jakub86.

Kdybych při registraci na kostky v roce 2008 tušil, že mě lego tak chytne, a dostanu se s tím mezi lidi, Jukuruku bych se určitě nepojmenoval :) oslovení Kubo, zni i mi o hodně lépe.





Anatyt

Veď sa daj premenovať na Kuba. To by nemal byť problém.

Kuba

#4
No myslel jsem, že bude lepší, když "Jukuruku" ponechám pro pořádek. (zatím)