Lego festival EUROPA SC Banská Bystrica 1.4.-30.4.2015

Založil Micho, 07.04.2015, 22:16:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Lego festival EUROPA SC Banská Bystrica 1.4.-30.4.2015

Obchodné centrum EUROPA SC (http://europasc.sk/) v rámci programu pre verejnosť v spolupráci s bratislavskou eventovou agentúrou E-motion (www.emotion.sk) pripravili Lego festival, kde sú vystavené v priestoroch OC v reálnej veľkosti lepené Lego modely a menšie prepracovaní MOC expozície. Súčasťou festivalu je cez víkendy sprievodný program. Tento festival voľne naväzuje na festival spred 3 rokov, preto niektoré lepené modely sa už neopakujú a dôraz bol kladený na nové modely, ktoré v tom čase neboli k dispozícii. Viď: Výstava Lego v OC Europa Banská Bystrica 4.6.-4.7.2012

Z oficiálneho textu EUROPA SC:
http://europasc.sk/clanok/lego-festival
-------------------------------------------------------------------------
Obľúbená stavebnica zaplaví Europu

LEGO festival v bystrickej Europe, to je nespočetné množstvo farebných kociek poskladaných do najrôznejších tvarov. Okrem 3D zvierat, hračiek a obľúbených LEGO postavičiek, vám prinášame pohyblivé modely a hracie zóny plné obľúbenej stavebnice. V bystrickej Europe sa počas celého apríla hráme a rozvíjame kreativitu celej rodiny.

Príďte sa zahrať každý deň od 10:00 do 18:00 a užiť si s nami špeciálne LEGO dni:
4. apríla spoločne postavíme veľkú LEGO sochu legendárnej postavy zo sveta Hviezdnych vojen - Yodu. (11:00 -18:00)
18. apríla sa budeme zabávať s LEGO Technics a dievčatá určite poteší obľúbená séria LEGO friends. (11:00 - 18:00)


-------------------------------------------------------------------------

Ja som sa s Cavelonom a Kitom podieľal na 7 menších vitrínach pod E-motion, naše vitríny sú označené popisom a logom Kostky.org.Sú umiestnené na 3 miestach na 1. a 2. poschodí. Vo vitríne s modelom Mestského života je vložená aj aktualizovaná história Kostky.org. Lepené sochy sú veľmi dobré označené popisom, je tam váha kompletného modelu, váha použitých kociek a počet hodín stavby. Pribudli nové modely - viď fotogaléria obchodného centra. Súčasťou expozícii je aj predajný stánok E-motion orientovaný na neštandardné veci od Lega (svietidla, boxy, koše, obaly na desiaty ...), žiadne štandardné sety.

Našu expozíciu sme venovali pamiatke mojej nedávno zosnulej manželke Márii, ktorá ma vždy podporovala a pomáhala v tomto Lego hobby. Jej meno ako staviteľa je uvedené pri Tower Bridge.   

Fotky od nás nie sú. Moja a Cavelonova expozícia je skoro identická s Nitrou a Košicami z minulého roku - Lego festival OC Galéria MLYNY Nitra 12.8.-1.9.2014, Lego festival OC Atrium Optima Košice 28.9.-25.10.2014