Kamenný LEGO shop - Bratislava

Založil MasterWindu, 26.08.2008, 17:58:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

relic

Rozhodli sme sa rozšíriť ponuku o LEGO 8683 minifigúrky v kompletnej sade, možné objednať aj cez internet, aby ste mali možnosť aj cez internetový nákup získať túto skvelú sadu uplne kompletnú :) Takže máte možnosť objednať si náhodnú figúrku ale aj kompletnú sadu 16 jedinečných minifigúrok.

Taktiež pribudli niektoré LEGO stavebnice do sekcie "LEGO v akcii" - http://kockalega.sk/lego%C2%AE-v-akcii,67.html

Pekný deň vám prajem :)

http://www.kockalega.sk

relic

Ahojte :) Dnes nám prišla 2. séria minifigúrok! Už máme v predajni! Na výber máte náhodný balíček ale aj kompletnú kolekciu všetkých 16 nových postavičiek! :wink:

http://kockalega.sk/lego%C2%AE-minifigurky,50.html

Taktiež máme ešte skladom 1. sériu :)

Prajem pekný deň  ;)

www.kockalega.sk

relic

#32
Ahojte,

už dlhšie som sa neozval, nebolo moc času. Ale po tom čo som sa dnes dozvedel musím napísať svoje sklamanie k "jedinej" špecializovanej predajne LEGO v Bratislave na ... ulici č.11 (keďže sa tu rozoberala).

Dnes sa mi doniesla informácia, že majú internetovú stránku, tak som si povedal, že sa pôjdem pozreť, že akú ju majú a ako vyzerá.

Celkom pekná stránka ale to som ešte netušil, že ma táto predajňa sklame svojou drzosťou.

Je to síce každého vec, či klame svojím zakazníkom alebo nie, ale nepatrí sa to. Prvé čo ma zarazilo, že si dokázali napísať na stránke, že sú jediná špecializovaná predajňa LEGO v Bratislave. To som si pomyslel, že tak možno o nás nevedia tak si to napísali. Bohužiaľ o nás vedia a vôbec im nebolo blbé SKOPÍROVAŤ ODSLOVA naše obchodné podmienky z našej internetovej stránky a prepísať len pár slov a doplniť si, že sú jediná predajňa v Bratislave. A pritom dobre vedeli, že kopíruju podmienky od najstaršej špecializovanej predajne LEGO na SLOVENSKU a v Bratislave! Je to drzosť a neúcta či už ku nám alebo k zákazníkom, lebo ich zavádzajú a klamú.

Predajňa, ktorá je otvorená v Bratislave 1.5 roka, skopíruje podmienky od najstaršej špecializovanej predajne LEGO (tento rok už oslavujeme 20 rokov) na SLOVENSKU, ktorá sa nachádza ešte aj v Bratislave, a dokáže si ešte do našich podmienok pripísať, že je JEDINÁ v Bratislave, keď práve kopíruje všetok text od nás??? Prepíše v podmienkach akurát názov predajne a adresu a doplní si, že sú jediní v Bratislave... Veľmi ma sklamali svojim správaním...

Pre predajnosť už asi obchodníci urobia čokoľvek (ctrl+c, ctrl+v, klamné reklamy...), len zabúdajú na to, že predávajú najkvalitnejšiu hračku na svete a predaj (zisk) nie je vždy to najdôležitejšie... najdôležitejšia je úcta k zákazníkom, bohužial už je takých obchodníkov asi naozaj málo...

Len toľko som chcel, že som sklamaný, pravdaže sú konkurencia a chcú sa presadiť ale toto si nerobí ani tá najhoršia konkurencia.

A aby tento príspevok nebol len o tom tak len oznámim, že už k nám pomaly chodia novinky 2011  ;)


Anatyt

#33
No tak moment. Po 1) aby sa tu konkurencia navzájom špinila mi príde dosť pod úroveň. Po 2) vy nie ste špecializovaná predajňa. Predávate totiž aj iné výrobky. Po 3) špecializovaná predajňa na LEGO bola prvá v Rači. A to bol pozostatok špecializovanej predajne, ktorá existovala už za komunizmu. Tak mladý muž, ak sa vám nedarí v obchodoch ako by ste si predstavovali, nerozdúchavajte tu vášne takýmto pokútnym spôsobom. To vám isto nepomôže.  ::)

Palec dolu.


P.S.: Kúpil som si už LEGO aj u vás, aj na Grosslingovej - bol som v oboch prípadoch spokojný.

relic

#34
Zrejme ste vôbec nepochopili o čom som písal. My nemáme problém s predajom ale ani sa nemusíme znižovať k tomu aby sme kopírovali cudzie texty a vymýšlali si reklamné ťaháky aby sme pritiahli zákazníkov... naši zákazníci sú s nami spokojní a to je pre nás prvoradé. A my sme tu boli skôr ako obchodik v račí ;)

A čo sa týka názvu špecializovaná predajňa to máte tiež trošku popletené lebo aj špecializované predajne môžu predávať aj niečo iné :) Sme oficiálnym predajcom LEGO stavebníc od roku 1991 a máme všetky stavebnice určené pre slovenský trh a to, že máme aj nejaké modely ako doplnok nám neruší status špecializovanej predajne :D

Ak si všimnete moje príspevky vyššie tak boli na ten obchodík pozitívne aj keď je to konkurencia ale to čo urobili sa jednoducho nerobí.

Anatyt

Obchod v Rači bol pred vami a obchod v Ovsišti neviem, či nie tiež - tam sa nehádam. Každopádne mi príde divné takto vybehnúť kvôli skopírovaniu Obchodných podmienok.

Myslím, že by sa mohla vyjadriť aj druhá strana.

relic

#36
keď už dotyčný vedel, že kopíruje od iného predajcu, ktorý je už v Bratislave 20 rokov tak je neslušné si ešte do "naších" podmienok dopísať, že je jediný... nedal si ani prácu na vlastných podmienkach a vedel, že nie je jediný, keďže to kopíroval od konkurencie :) Sú to veľmi silné slová keď si niekto napíše, že je jediný a ešte keď to zkopíruje už od existujúcej predajne v tom istom meste ;)

S.t.a.l.k.e.r.

#37
Obchod na Vlasteneckom námestí nie je špecializovanou Lego predajňou z toho dôvodu, že predáva modely...
Špecializovaný obchod na Grösslingovej na webe ponúka okrem Lega aj bicykle... kus divná logika...
Kto by nevedel kde je sever, tak majiteľom predajne je p. Peter Privara, bývalý slovenský profi cyklista a majiteľ predajne s bicyklami v Koloseu.

http://eshop-pp.sk/?lang=&p=_group&id=bicykle-detske-bicykle
http://eshop-pp.sk/?lang=&p=_group&id=bicykle-horske-bicykle

Sokol

Citace od: Anatyt kdy 11.01.2011, 22:11:36
Obchod v Rači bol pred vami a obchod v Ovsišti neviem, či nie tiež - tam sa nehádam. Každopádne mi príde divné takto vybehnúť kvôli skopírovaniu Obchodných podmienok.

Myslím, že by sa mohla vyjadriť aj druhá strana.

V Ovsišti je alebo bol niaky LEGO obchod? Ja som o nom doteraz nevedel

Anatyt

20 rokov dozadu. ;) Hore v tom nadchode. Ale ako som už písal, nie som si istý, či to bol čiste LEGO obchod.

5o

Čo si ja pamätám, tak to bolo papierníctvo aj s nejakými hračkami. A nejaké Lego? Fúúúú, tak to som tam nevidel.
Preto lebo Lego...

Anatyt

No nám tam otec kupovával LEGO. :D Možno to bol iný obchod, ale bolo to v tom nadchode. A ešte jeden obchod s modelmi a aj LEGOm bol tam v tom dlhom paneláku pri Draždiaku! V takom tom podchode, alebo prechode na terase.

relic

Ahojte,

dnes nám prišli minifigúrky 3. série! :) Už ich máme v predajni!

Odkaz: http://kockalega.sk/355,lego%C2%AE-minifigurky-8803-minifigurka.html

Pekný deň vám prajem :)


relic

Ahojte,

prišli nám prvé novinky 2011! :)

Odkaz: http://kockalega.sk/naposledy-pridane,28.html

Pekný večer

www.kockalega.sk

relic

Ahojte,

už nám prišli všetky Januárové novinky!

Napr. Ninjago, City, Legoville, Technic, Atlantis ...

Odkaz na všetky novinky, ktoré už máme aj na sklade v predajni:
http://kockalega.sk/naposledy-pridane,28.html

Prajeme vám pekný večer  ;)

http://www.kockalega.sk

PRSstudios

Už asi mesiac je v tejto predajni zľava 20% na denne vyžrebované Lego. Určite sa oplatí ľuďom čo bývajú v okolí Bratislavy a chcú si kúpiť nejaký väčší set, počkať kým to bude v ten konkrétny deň v zľave.
A ešte chcel by som upozorniť milovníkov Starwars že majú dlhodobú akciu na Útočnú bojovú loď 7930 http://www.kockalega.sk/367,lego%C2%AE-star-wars-7930-utocna-bojova-lod-najomnych-lovcov.html a este na veľa ďalších setov. A na všetky sety je dlhodoba zľava 5%. Tento obchod veľmi doporučujem :)

STARHAWK

JJ je to skveli obchod. Len skoda ze to nemam tak po ruke ako Groslingovu a tiez skoda pre maitela ze nezaviedol flexipassy/universalpassy - uz som na Groslingovej nakupil za viac ako 300E na tieto listky. I ked zlata era tichto listkov pre mna skoncila lebo uz sme dostali tie ktore platia aj v Tesco a tym padom sa s nimi uz neda tak smelinovat ako doteraz :D ale aj tak mam cca 200E v listkoch za rok ktore nejak musim minut.

Ta akcia 20% na vyrany set je tiez zauimava len opet skoda ze to nemam viac po ruke a opustat parkovanie pred firmou je samovrazda - po navrate nie je kde parkovat.

Ked ale pride zlava na nejaku novinku zo SW co bude cciet uz aj hned a nie az za rok pri zlavach v Tescu tak sa asi pojdem previezt az tam a kupim.