Paypal storno

Založil linhi, 19.07.2007, 09:28:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Chci se zeptat zda máte někdo zkušenost se stornem platby přes paypal.Udělal jsem nákup na BL a pak po zaplacení přes paypal jako vždy jsem se ještě na něčem s prodávajícím dohodl a tak jsem platbu stornoval.Na paypalu mě to v pohodě napsalo že peníze se vrátí na kartu ale zatím nic..... Nevím zda jsem tenkrát někde nečetl že přes tenhle náš paypal nejdou peníze přijímat.Díky.

drSEBY

#1
peniaze prijimat idu od septembera 2006 - vid ine priespevky  ;)


http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=8310.0

csgeronimo

Nějak jsem nepochopil jak to s tím stornem dopadlo. Vím, že je to už staré téma - ale pro mne velmi nové. Stornovaná platba 3 dny a peníze nikde. Poradí mi někdo?

linhi

Citace od: csgeronimo kdy 12.03.2010, 22:13:45
Nějak jsem nepochopil jak to s tím stornem dopadlo. Vím, že je to už staré téma - ale pro mne velmi nové. Stornovaná platba 3 dny a peníze nikde. Poradí mi někdo?

Také jsi dělal storno?

csgeronimo

Jo, stornovaná platba - vlastně příjemce nemohl platbu přijmout - tak jsem ji stornoval. Teď ji příjemce po mě chce znovu a já nevím, kde je.

linhi

Mě se vždy peníze vrátili,musíš vydržet....

csgeronimo

A jak dlouho asi má vydržet? Protože pokud paypalem platím, na účtu se mi to v ( třeba v nezaúčtovaných platbách ) objeví hned. Tady fakt nikde nic.

drSEBY

Prosím o radu, co dělat, když mi byla odcizena platebni karta (ihned zablokovana) ale na ktere mi bezi ucet u PAYPAL

potřebuji to tedy znovu nastavit, zautorizovat, ale nevím postup - poradí mi někdo ze zkušenějších??

otaznik

V menu Paypal:
My Account -> Profile -> Add or Edit Credit Card

Tu starou dej pryč, a až budeš mít novou, tak jí zde přidej.

5o

Poznámočka: Za pridanie novej resp. ďalšej karty v Paypal-e, je poplatok 1 USD. Nie je to síce veľa, ale radšej s tým počítaj, aby si nebol prekvapený.
Preto lebo Lego...

eNTy

Myslím, že není. Jen na ní udělá paypal blokaci, aby zjistil, že je povolená pro internetový nákup. Zúčtování pak nepošle, takže tu blokaci banka smaže.

5o

Máš s tým takúto skúsenosť? Ja som pridával ďalšiu kartu, a strhli mi 1USD. Potom som si ju nechal overiť a tu mi strhli 1,5 Eura. Ale tie Eurá mi samozrejme po overení hodili na účet. Keby mi to nespravili, tak to sem nepíšem.
Preto lebo Lego...

otaznik

Mně za změnu karet nestrhli nikdy nic.

Colonel32

To strhávání je kvůli ověření karty.