10199 - Winter Toy Shop

Založil Jindroush, 07.11.2009, 11:44:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Číslo: 10199
Jméno: Winter Toy Shop
Zdroj: S@H
Dílů: 792
Figů: 7
Cena: 1899 Kč

Box tentokrát extrémně prázdný, s pár nečíslovanými pytlíky.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Jindroush

Jak strom, tak dárky jsou velmi mnohodílné a značně frustrující - už toto ukazuje, že set je vhodný spíš pro dospělejší a trpělivější stavitele. Co je ta béžová věc, to by mě zajímalo, předpokládám, že se má jednat o plyšovýho méďu, ale možná má někdo lepší nápad.

Velmi se mi líbí světla a jejich použití spongbobí přilby - aspoň už ji nemusím krást dětem.

Domek je malý, roztomilý a opět s lehce frustrující pomalou stavbou. Především střecha je pak značně vaklavá, což pro mě opět zdůrazňuje, že se jedná spíše o display model, než o hračku pro děti. Pěkné detaily jsou hračky ve výkladě plus jedna nedokončená v podkrovní dílně. Zvláštní myšlenka bylo použití technic dílů k ornamentizaci štítu.

Oranžovožlutý lightbrick je použit k osvětlení dílny.


Závěr: Pocity ze setu jsou smíšené - vzhledem k ceně a počtu dílků dostane člověk poměrně malý domeček s nízkým (až žádným) počtem exkluzivit. Pokud by se jednalo o čistě display set, vyžadoval by doplnění a rozšíření (bílá baseplate např), přisla by mi cena daleko přiměřenější...
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

hal1aeetus

za tú cenu je to naozaj trochu málo  :(

Ravenhorn

Ale je to jedinej set, kterej jsem si vzal sebou na Nový Zéland.

To bude zajímavý, až na Vánoce ho budu mít vystavený a za oknem bude 30 stupňů tepla.  :P
Castle, Pirates a Star Wars.

Darth

Včera jsem ten set složil, je úžasný, úplně dýchá vánoční náladou. Ten kluk jak kouluje kočku na lavičce, light brick v podkroví. I stromek je super, sice bych spíš čekal, že ho udělají ze stromových dílků (jako bývaly u Robinovských setů, nebo i u Fire Brigade), ale i takto vypadá skvěle. I když cena není z nejnižších, rozhodně doporučuji, set se svým zpracováním řadí hned vedle modular houses (na domek je použita spousta nápadů, připomínajících modular houses, "žábou v podkroví počínaje, okny a krbem v domku konče). Zamrzí jen absence větší bílé podložky, na kterou by se vše pěkně upevnilo.

Vasyk

Tento set jsem pořídil spíše z donucení mé přítelkyně a musím uznat, že je opravdu roztomilý. Vánoce jsou z něho cítit je tam spousta využitelných dílků. Cena sice není nejmenší, ale co by jsme pro LEGO neudělaly. Přítelkyně si ho postavila a ihned vystavila jako vánoční dekoraci v bytě. Vyhrabal jsem k tomu i vánoční vlak a u sebe to vypadá super, pak pořídím fotku.

otaznik

Včera jsem tento set také postavil, opravdu dokáže vykouzlit tu správnou atmosféru. Také mi tam chyběla baseplate, tak jsem v rychlosti náznak terénu vytvořil (aby se to lépe přeneslo do obýváku na vystavení, když jsou ty Vánoce  ;) ).

Hana129

#7
Tak s terénem je to opravdu parádní.
My už set  taky máme konečně postavený a celkově se líbí.

Co mě zklamalo je výběr použitých torz. Ty "pracovní" torza mi tam nesedí - zpěvák v letištní uniformě?   :(  Nějaké nové "zimní" torzo tam mohlo být.