(vlastní) Octuptarra Magna Tri-Droid

Založil Džejkob, 02.10.2023, 21:41:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Džejkob

Ahoj kostkaři,
rozhodl jsem se sdílet s vámi můj poslední MOC ze Star Wars světa. Musím říct, že při jeho stavbě jsem si prošel peklem - strávil jsem nad ním mnohem víc času, než jsem chtěl (= desítky hodin), bylo těžké dosáhnout alespoň trochu přesného modelu v rámci možností lega (zejména pokud jde o tu kulatou hlavu a stabilitu), ale zároveň jsem si splnil svůj dětský sen - od chvíle, kdy jsem tohoto droida poprvé viděl v seriálu Clone Wars, chtěl jsem si ho postavit - lego sice vydalo několik sad s tri-droidem, ale ty byly vždy v malém měřítku. Trvalo to asi 15 let, než jsem se k tomu dostal konečně :D Také to je poprvé, co jsem fyzický model doprovodil tím digitálním. Co myslíte, povedlo se? :D
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Icewalker

Džejkobe, tedy musím uznat parádní ztvárnění předlohy. Podle použitých kloubů to vypadá, že by mohl být i docela stabilní. Nebo to bez průhledného stojanu dlouho nevydrží? Anakin na "hlavě" je pěkný detail.

Jinak, prospělo by tomu i nějaké diorama okolo ;D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Džejkob

Díky! Stabilní to je bohužel pouze v základní pozici (fotka 4), jakmile trochu nohy posunu, tak se to rozjíždí a řítí k zemi, proto na nějaký pózování to bez stojanu nejde, hlava je z hodně dílků a tím i těžká. Diorama plánuji jen výhledově, zasadit to do nějaké bitvy třeba, zatím ale mám v hlavě mnoho ještě jiné stavby :)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks