Uděláme radost LEGEM 2019

Založil Ryxe, 17.09.2019, 20:57:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Tento víkend jsme rozváželi dárky dětem z hematoonkologických oddělení v Olomouci a Ústí nad Labem. Tyto akce pořádáme už třetím rokem a moc bych chtěl poděkovat všem úžasným lidem, kamarádům LEGAřům z Kostky.org, kolegům z firmy CIKO s.r.o., prostě všem, kteří se na této akci podílí a díky kterým můžeme malým dětským bojovníkům plnit jejich LEGO přání.

V sobotu jsme vyrazili s nadílkou dárků do Olomouce na místní dětské hematoonkologické oddělení, kde nás přivítala paní Pavla Medková. Všechny děti z oddělení byly zrovna na víkend doma, tak jsme dárky nadělili pod stromeček, kde na děti budou čekat. Chtěl bych moc poděkovat paní Medkové, za spoluorganizaci a musím říci, že má náš velký obdiv (a nejen ona) za to, co všechno pro děti dělá a vymýšlí, aby jim zpříjemnila chvíle strávené na oddělení :-)

V něděli jsme vyrazili na druhou cestu, tentokrát do Ústí nad Labem, kde jsme se v hematoonkoligckém stacionáři setkali s dětmi i jejich rodiči. Rozdali jsme jim dárky, které hned začaly rozbalovat a radost byla :-D.  Chtěl bych moc poděkovat paní Sokolové za spoluorganizaci. I zde panovala moc milá atmosféra a rádi zase přijedeme :-) Moc velkou radost jsme měli i z Pepíka. Loni, když jsme dětem vezli dárky byl zrovna v té těžší fázi léčby  a letos už mu je mnohem lépe :-D.

Tak přejme všem těmto malým bojovníkům, ať tuhle ošklivou nemoc rychle porazí a mohou si užívat co nejkrásnější dětství :-).

Ryxe

Fotky budou, jen je ještě musím zmenšit, aby se vešly, tak zítra pošlu, díky ;)

Ryxe

Tak pár fotek z víkendových předávání dárků...

peki

Supr. Díky všem co za zapojili. Velké poděkované Ryxemu a jeho rodině za zorganizování a zajištění akce  :)

Chairudo

Taky díky Ryxemu s rodinou že jste se o všechno postarali a dětem trochu zpříjemnili léčbu. Letos mi to nevyšlo, snad příští rok.
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Igorus

Zuzko a Michale. Obrovský respekt za tuto bohulibou činnost, kterou děláte!

Borun

Ryxe díky,že jsi rozjel a staráš o tyto akce.Mám z toho velkou radost . Při prohlížení fotek jsem vždy naměkko.Letos to nevyšlo protože jsme instalovali ve Varšavě,ale příští rok se snad zůčastním.

Ryxe

Díky moc, ono organizovat tuhle partu je vcelku pohoda ;).
Všem Vám patří velký dík. Myslím, že jsme to všichni opět zvládli na jedničku. Moc mě těší, že z původně plánované jedné akce se stala tato krásná tradice, která dělá radost. Škoda jen, že se nás letos sešlo méně než jindy (dík Mtronovi, který dorazil do Ústí).  Snad se příště zadaří, sejde se nás víc a budeme mít čas i na nějaký společný LEGOadventní program.
Ještě jednou moc děkujeme a všem přejeme krásné a pohodové Vánoce  ;)