Classic 2023

Založil milanv, 05.01.2023, 21:22:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

milanv

V pražském obchodě mě zaujalo, že nikde na kostkách jsme neprobírali řadu Classic. A jsou tam zajímavé stavebnice, např. roztomilé potvůrky, vesmírná mise, krabice pouze bricků (i ve větším počtu barev tudíž použitelné množství kostek od jedné barvy) apod.

Pán na Žlutém hradě

skipper

V tom austrálskom katalógu boli ešte dva sety z neskoršej várky ktoré su z limitovanou paletou farieb.

Hana129

#2
V březnu i u nás budou 4 nové sady balení classicu:

11027 Neonová kreativní zábava
11028 Pastelová kreativní zábava
11029 Kreativní party box
11030 Velké balení kostek ( konečně jen kostičky!)

yoshimaka

Tak to je úlet - ty pastelové a neonové sety mě b(l)ijí do očí, ale párty box a MUST HAVE základní barvy - ještě jsem zvědav na složení kostek, ale i tak to vidím hooodně zajímavě. Řada Classic se IMHO konečně dostává tam, kde LEGO začínalo a mělo by stále pokračovat - z mála vytvořit hodně, podnítit fantazii a kreativitu. Tato možnost odklonu od modelaření za pomoci bambilionu různých (pa)tvarů je mi velmi blízká!
Lust och fägring stor

Anatyt

Je to tak - táto rada sa (podobne ako Creator 3in1) výrazne zlepšuje! Tie pastelové a neonové sady sú podľa mňa fajn. Hlavne je dobré že už to začali tak nejak výraznejšie tematicky deliť a v danej sade bude 90% kociek zodpovedajúcich danej téme. Výborná je aj ta veľká sada základných kociek bez kadejakých "príkras". :)

Kniga

Ja jsem za pastely fakt rada! Chybeli mi a neonove budu brat detem do prace :)

milanv

A také je krabice průhledných kostek atp. Zkrátka každý si dokoupí, co zrovna potřebuje, už není jen jedna velká krabice se šestnácti barvami. A to je přeci přesně to, po čem jsme všichni volali, ne?
Pán na Žlutém hradě

Drobuliatko

Presne tak Milan! ;)