Merkur a Lego

Založil domitea, 30.11.2008, 20:10:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomKQT

Citace od: TomG kdy 10.12.2008, 12:23:39
Spíš bych to označil jako jedna z možností, co se může někdy hodit a taky nemusí.
Spíš ne než jo. Možná by někdo mohl (nemyšleno jako výzva ale jako možnost) někdy postavit nějakou zajímavou stavbu čistě za účelem demonstrace možné spolupráce LEGA a Merkuru. Ale pro běžné stavění to opravdu vidím jako omezující prvek a ne jako nějaký přínos.
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

TomG

Tohle by taky nemělo být chápano jako běžný případně doporučený postup pro lidi co primárně staví z lega. Vždy je elegantnější, pokud daná věc jde vyrobit čistě z lego dílů. Ale zase by to nemělo být zatraceno pro případy, kdy to skutečně jinak nejde, kombinace nebude vidět a nebo ti to vyřeší něco co potřebuješ vyřešit a nejde to postavit jen z jednoho typu stavebnice a teď bych se neomezoval jen na lego a merkur. Plus ti to ušetří náklady při výrobě protypu než začneš vyrábět finální kus třeba z duralu.
A umístění tohoto tématu ve Volné diskuzi je v pořádku. Kdo tohle označuje jako "zvěrstvo" by si měl uvědomit, že dané téma nemusí číst a to co je či není zvěrstvo určuje Jindroush.
Only the best can survive.

otaznik

Citace od: TomG kdy 11.12.2008, 09:17:29
Kdo tohle označuje jako "zvěrstvo" by si měl uvědomit, že dané téma nemusí číst a to co je či není zvěrstvo určuje Jindroush.
IMHO podle stejného principu, který tu prezentuješ, mohu prohlásit, že je to zvěrstvo.

TomG

Někdy si říkám, kdyby byla možnost druhého upálit za jeho názor či nešťastně prezentovaný nápad. Kolik lidí by nosilo polínka :)
Only the best can survive.

peki

#34
Citace od: banana.com kdy 11.12.2008, 11:46:16
Rád bych věděl, co eliminuje příspěvek, kterým začal tento thread? Spojení Lega s Merkurem je zbytečné, v Legu je kopice technic dílů funkčně srovnatelných s tím děrovaným plíškem z Merkuru..

Třeba zamčení threadu.  ;) Nicméně nemohu vyloučit,  že někde jinde vznikne další taková zásadní diskuse, ano máte pravdu jsme přeci na "Diskusním fóru". Ale opravdu se divím, zejména starším členům, že neustálým opakováním již opakovaného (x krát v jednom threadu), které následně přeroste v několik nezávislých monologů, vysvětlujících co kdo myslel, tím co napsal atd.  ???, v podstatě přitahují pozornost tam, kde podle mne není třeba. Zatímco jinde, např. nápady na výstavu do Roztok je "tradiční " ticho ?   ::)