(vlastní) Čtyři pěsti hada (vignetta<1x1)

Založil jvucka, 01.09.2011, 23:37:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jvucka

Zavody v minimalizaci vignett maji dalsi rekord: tile1x1 na boku. :-) Omlouvam se za spatny snimek, mel jsem k dispozici jen mobil.

Hardegon

Mají takovéhle "vignetty" ještě smysl?

Petronel

Citace od: Hardegon kdy 01.09.2011, 23:48:16
Mají takovéhle "vignetty" ještě smysl?

taky se ptám. Na klaunovi 1x1 od Justina bylo aspoň něco zajímavého, tyto další slouží jen k trhání rekordů.Nic nenabízí,žádné detaily,stavební techniky... Je to prostě jen minifig  ???

Ondra

Vignety se mi zdaji pitome, jelikoz je clovek omezovan rozmery a nemuze delat asymetricke tvary, bez toho aby to mohl uverejnit v teto sekci kde mala asymetricka scenerie by mela patrit.Proto jsem rad za takove zparodovani  >:D

P4tr1cius

Vignetty určite nie sú pitomé, myslím, že je to rovnaké umenie ako stavať iné veci z LEGA. Samozrejme za predpokladu, že je vignetta špičková. Hovorím ale o tých "veľkých" vignettách. Tie najmenšie, uznávam, sú podľa môjho názoru už iba na pobavenie (bez nejakej umeleckej hodnoty) ako napísal Petronel - iba minifig. Aj keď niektoré sú určite zábavné.

Ivansliz

Ano. Myslím si, že trhání "rekordů" už je dost. Nyní vidíme kam až se můžeme dostat s nejmenší vignettou a to stačí. ;D Ani já nebyl 2 dny nazpět nadšen z vignetty, kterou jsem sám vytvořil na 1x1 a opravdu to bylo jen pro "pobavení". >:D Ale dobrý detail v závorce: "vignetta<1x1" ;D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz