(Vlastní) smrt Manfreda von Richthofena

Založil Ryxe, 29.03.2009, 18:39:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Představuji vám Svůj malý výtvor, který jsem dnes složil jen tak z dlouhé chvíle ;)
Znázorňuje sestřelený stroj největšího německého esa 1. sv. války Manfreda von Richthofena (Rudého Barona).
Výtvor má určitě spoustu nedostatků, jelikož touto tématikou se moc nezabývám a byl stavěn z omezeného počtu dílků, ale zkusil jsem ho sem dát, třeba se někomu bude líbit ;)

Šejmus

Pěkný, vignettu s crashujícím letadlem jsem už dlouho neviděl

ale!
Zapřísahám tě! NefoŤ s bleskem! Nikdy xD. NafoŤ to někdy přes den a bude to vypadat mnohem líp.
Fool of a Took!

Ondrej


Hardegon

Citace od: Ondrej kdy 29.03.2009, 21:48:02
Zkus větší měřítko http://www.bricklink.com/catalogItemPic.asp?S=10024-1  :)

Mě to přijde stejný. :P

Né, jen vtip. Ale Ryxeho výtvor se mi líbí. Na foru jsem už dlouho neviděl něco podobnýho a trochu uskočit do jinýho tématu neuškodí... :)

Ryxe

Bohužel můj foťák bez blesku v místnosti fotit neumí ani při dobrém světle. Spíše by byl vhodý do muzea digitálních fotoaparátů. Budu už muset pořídit nový.

Ondrej:Tak na tohodle Fokera jsem koukal na aukru nějak před Vánocema a přemýšlel jsem, zda si ho nepřát pod tromek ale nakonec přeci jen zvítězily hrady ;)

Darkyen

Pěkný ztvárnění i námět.
Ten kříž vzadu (na směrovce) je z kostiček nebo nalepenej ???
Je jen jedna věc která je lepší než lego.Více lega!

Ryxe


Allconel

musím zareagovať, aj keď je to už v celku mŕtve fórum. Našiel som túto tému len tak keď som to tu prezeral. Ja mám Manfreda von Richthofen veľmi rád. Pametám si ako by to bolo včera, keď som na seminároch cca 30 minút mal pokec o Manfrédovi spoločne s prezentáciou, samozrejme som ju robil v novej verzii powerpointu a použil som font, ktorý na školskom NB ani nebol ... aspoň som mal dobrý prednes v AJ. Ale späť k LEGO téme, je to veľmi pekné a dobrá téma, aspoň neako málinko zviditeľňuje červeného baróna medzi ľuďmi, nieje až taký známi ako za 1. sv. vojny keď ho poznali a obdivovali davy z celej európy

Alasar

Mně osobně to zaujalo dobrý nápad i když o tom moc nevíš.

A i z omezenim počtem kostek jde udělat pěkný vinět.

Ryxe

Já jsem se v jedné době hodně zajímal o letectví obou světových válek ale stíhači první sv. války mě brali ze všeho nejvíc, hlavně pak německá strana v čele právě s "Rudým Baronem". Když o něm nedávno vyšel film (pro mě velké zklamání), trochu ve mě toto téma zase probudil a postavil jsem toto minidílko. Až bude čas, rád bych postavil letadlo větší, mám doma ještě z doby, kdy jsem se věnoval modelářství rozkresleného Albatrosa D III i Fokera Dr1, tak uvidím, jaký letoun bude vhodnější pro stavbu z LEGA ;)

kosic12


mirek

Ryxe, skvělé a nápadité. Těším se na další tvá éra.

. . . jen bych na kříže použil černé Flat Tile 1x2 a 2x4.