TOP Sand Builder Contest I

Založil Colonel32, 23.01.2012, 19:17:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Proč jste se nezúčastnili soutěže SBC?

Nebyl čas
16 (29.6%)
Nebyly peníze na díly
8 (14.8%)
Nebyl nápad
7 (13%)
Mimo mé téma záběru
15 (27.8%)
Obava z konkurentů
0 (0%)
Obava z kritiky
2 (3.7%)
Málo atraktivní ceny v soutěži
0 (0%)
Anglický popis díla
0 (0%)
Ale já stavěl...
2 (3.7%)
Zlý plukovník
4 (7.4%)

Celkem hlasů: 54

Systematik

1. - 2. Slza v písku + Petra
3. - 5. ostatní

Colonel32

Citace od: Petronel kdy 09.09.2012, 18:47:06
Zároveň bych chtěl říct, že tu byl nejen nedostatek soutěžících, ale myslím, že by to chtělo i více porotců, než jen tři. Obzvlášť když je vidět, že každý hodnotil zcela rozdílně a měl zcela jiná kritéria na soutěžní díla. Čím více dobrých porotců, tím by bylo hodnocení více objektivní, podívejte na tabulku s body. V minulé soutěži bylo porotců 6 a v CBC II pět pokud se nemýlím.

Po minulých kolech je se povolání porotce ukázalo jako velmi nevděčné, když místo aby byli lidé oceněni za to, že si našli čas na hodnocení jim bylo spíláno, že si dovolují díla kritizovat.

Citace od: Petronel kdy 09.09.2012, 18:47:06
No to potěší.  ;D A mohl jsi být v porotě, když byly jen tři.  >:D

Nemohl. Už při vyhlášení jsem řekl, že protoce dělat nebudu, protože nechci vyvolávat podezření, že si své hodnocení upravuji podle toho, jak hodnotili ostatní porotci (poté, co můj favorit velmi těsně předstihl favorita cizího).

Ryxe

Petronel: Promiň, už jsem malé písmeno opravil, psal jsem to dost pozdě a už jsem sotva čuměl, tak mi to nějak uniklo :-[.

Co se týče poroty, sám bych byl pro větší počet porotců, ale nemyslím, že by menší počet zapříčiňil menší objektivitu. Je zcela přirozené, že se porota nemusí shodnout, každý má holt jiný vkus a jiné pohled na styl stavby, což je podle mého v pořádku. Proto je hlasování na bázi bodů, které se sečtou a vznikne finální objektivní výsledek. ;)

Colonel32

Takže, ceny byly rozděleny.

Pro některé bude možná překvapení Petronelova volba, ale raději vzal Angler Attack, aby mohl dílo rozebrat, takže Destiny's Bounty nakonec získá Robbed.

Poprosím výherce věcných cen, aby se na podmínách předání dohodli s Pekim, který je má u sebe, Kalethrion se na vyzvednutí tří stovek kreditu (tedy dílů) dohodne přímo s Matošem.

Tímto z mé strany považuji po organizační stránce celou soutěž uzavřenou.

Mohlo být lépe, mohlo být hůře. Uvidíme, co přinese příští soutěž.

Robbed

Díky za pěknou soutěž organizátorovi a porotcům a všem zúčastněným. Určitě to byla zajímavá soutěž, ačkoliv byla slabší účast. Poslední den to pořád vypadalo, že se zúčastní pouze FilipS, až večer se začaly objevovat další MOCy.. :)

peki


A co zkusit udělat soutěž "OPEN"? Zatím pro ČR, časem mezinárodní? Nejsem hradař, ale vybavuji si, že u jiných mezinárodních soutěží nejde ani tak o hodnotu cen. Na nějaké ceně by se dalo domluvit s Janem, něco by se dalo zafinancovat z nájemného za výstavu, sponzorem atd.

Pro publikování soutěže/kostek by se dala využit i nová FB stránka. 

Colonel32

Citace od: peki kdy 10.09.2012, 11:08:32
A co zkusit udělat soutěž "OPEN"? Zatím pro ČR, časem mezinárodní?

Co myslíš tím OPEN?

peki


Colonel32

Citace od: peki kdy 10.09.2012, 22:06:26
Soutěž  pro veřejnost.

Tz. výhoda je pouze v tom, že se nemusejí registrovat na Kostky, aby mohli zaslat soutěžní příspěvek?