3 nebo 4 zdi?

Založil Jindroush, 12.05.2005, 00:54:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tak kolik zdí je ideálních?

3 zdi
4 zdi a odnímatelná střecha
4 zdi a pevná střecha, interiéry jsou zbytečný.

Jindroush

Když jsem tak koukal na Petrovo návěstidlo, přišlo mi trochu líto tý chybějící 4. zdi.

Zdají se vám opravdu lepší tyhle otevřené stavby (a la domeček pro panenky), nebo jsou lepší stavby se čtyřmi stěnami a odnímatelnou střechou?
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

peter

No mě k tomu "trojstěnu" vedlo hlavně to, že už nemám okna tak abych je mohl dát z obou stran, tak jsem to řešil Legolandovským stylem. Samozřejmě pro nás, kteří spíše jen staví modely a už si s nimi nehrají je toto řešení nevhodné a lepší by byla kompletní stavba.

Takže co se týká otázky, co je lepší, tak dle mého názoru je to možnost (b), tedy stavby uzavřené s interiérem, na který se lze podívat po odendání střechy. Pro ty z nás kteří mají již děti a hrají si s nimi je podle mne lepší ten starý trojstěn. :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Aki

Já tedy s oblibou používám ještě variantu otevírání 4 stěny. Asi jako v kovárně 3739. V posledním mém modýlku (který vám ale zatím neukážu, dokud si zase nevýpůjčím fotoaparát), kombinuji jak otevírání stěn, tak odnímatelné patro a střechu. Hrát si s tvorbou interiérů mi přijde stejně zajímavé jako tvořit vlastní domek.  >:D
Tuhle metodu aplikuji i na originál sety, takže jim ty chybějící 4. stěny přidávám. Jsou ale otevírací, takže charakter původního setu se tím nezmění.  ;)