Legoland říjen

Založil Johny650, 22.10.2011, 20:41:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johny650

Chtěl bych se zeptat zdali má cenu jet koncem října do legolandu na 1 den. Nebo si radši připlatit a jed v létě. Nikdy jsem tam nebyl tak vůbec nevím.

Děkuji :)

Martys08

Řekl bych ,že lepší by bylo vyrazit v létě ,ale budete muset počítat s velkými frontami na atrakce ..........jednou jsme tam byli takhle na podzim (myslim v září) takže byly mešní fronty ,ale neužili jsme si tolik vodní atrakce .

Johny650

Děkuji za odpověď.

Teď v pátek to vychází na 1200Kč. Za tu cenu je to super, ale chtěl jsem poradit od někoho kdo tam byl.

Ivansliz

Co se front týče, tak si pamatuji v Legolandu v Německu, že se muselo čekat ve frontě na atrakci od 20 minut(v těch lepších) až po 1 hodinu(v těch horších případech).  :(
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

peter

Předně záleží za jakým účelem tam chceš jet. Pokud se tam jedeš bavit (asi s někým), pak je rozhodně lepší tam jet v době kdy je teplo a krásné počasí. Pokud Ti jde především o nakupování a prohlídku parku jako takového (miniland) a případně se trochu povozit, tak je termín v říjnu ideální.

Mluvím z vlastní zkušenosti, kdy jsem park navštívil několikrát a pro zábavné návštěvy volil letní měsíce a pro nákupní podzimní ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Zoufalec

Já mám zkušenost z přelomu září a října. Ideální termín na to se pokochat i zablbnout na atrakcích vč. těch vodních. Když si člověk vybere všední dny a zkontroluje státní svátky, tak dojmy nezkazí ani dlouhé fronty ani mraky uřvaných děcek. To už jen stačí mít štěstí na počasí.

Johny650

Já tam nikdy nikdy nebyl tak nevím co mě čeká. I když jsem si zde na fóru něco četl.
Atrakce ani nevím jaký tam jsou, takže účel by byl se podívat. Nakupování jsem zde četl,že je drahé (to není pro mě) :)

Jinak děkuji všem za odpovědi.