Výstava hraček 2005

Založil Jarmila, 20.07.2005, 10:57:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Přijedete na výstavu hraček

Přijedu
16 (38.1%)
Nepřijedu
8 (19%)
Přijel bych, ale nepřijedu
13 (31%)
Nepřijel bych, takže nepřijedu
5 (11.9%)

Celkem hlasů: 36

Colonel32

ja muzu jak patek tak sobotu, ale taky bych to potreboval vedet predem

Jarmila

Takže závěrem: Jiné návrhy nepadly. Zůstáváme u pátku a soboty. Někdo může v pátek, někdo v sobotu. Všichni se nesejdeme, to je těžký. Takže, kdo bude v pátek na výstavě, přijde v pátek na 14.00 hodinu ke stánku Katky "Legáčkové". Kdo půjde na výstavu až v sobotu, tak to samé - kolem 14.00 hodiny u Legáčka. Kdo může oba dva dny, nechť si vybere nebo tam může být dvakrát. Jsem sama zvědavá, kdo se kdy s kým sejde.
Vzhledem k tomu, že u stánku s Legem bývá docela frmol, bych navrhovala připíchnout si na klopu nebo svetr (či co budete mít na sobě) cedulku s nápisem www.kostky.org.
Přeji vám všem hezké pokoukání a nashle na výstavě.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Lucka

Já jdu v pátek a bez dětí. Loni jsem je tam měla s sebou (5 a 3 roky) a bylo to velmi, velmi ale VELMI náročné  :-[ :-[ :-[.

TomG

Obavam se, ze s horeckou na vystavu pres celou prahu nedorazim. Takze si to tam uzijte i za me :)
Only the best can survive.

Dickie

Já jdu v pátek a s dítětem. Nemám ho kde jinde nechat...
Neslibuju, že tam budu přesně na druhou, jeho polední spaní je čím dál nevyzpytatelnější... Ale budu se snažit
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

Colonel32


Panther

Jdu dnes, ale ve 14 hod. tam určitě nebudu. Dostanu se tam nejdříve po 15 hodině. Dřív jak v 14.30 hod. mě z práce nepustí.

Dickie

Citace od: Colonel32 kdy 30.09.2005, 09:53:27
tak kdyztak callni, at se tam nejak najdeme

co si u Legáčka udělat základnu a od ní vždycky vyrazit a zase se tam vracet? dřív nebo později se musíme všichni potkat...
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

sam.no

Já jdu v sobotu, doufám, že tam někdo budete.

Panther

Citace od: Dickie kdy 30.09.2005, 10:24:11
Citace od: Colonel32 kdy 30.09.2005, 09:53:27
tak kdyztak callni, at se tam nejak najdeme

co si u Legáčka udělat základnu a od ní vždycky vyrazit a zase se tam vracet? dřív nebo později se musíme všichni potkat...

Co se zkusit sejít v každou celou hodinu u Legáčka. To by bylo celkem proveditelné.

Colonel32: určitě zavolám.

peter

Tak jsem dnes navštívil letošní "Veletrh hraček" spojený s veletrhem "Model hobby". Během návštěvy jsem pořídil i několik fotografií včetně našeho oblíbeného krámku "LEGÁČEK" ;)

Po zakoupení vstupenky, která hned odlehčila mé portmonce o 100,- Kč :-\, jsem zamířil ke stánku Legáčka. Později jsem zjistil, že to byl stánek s největším počtem návštěvníků, protože projít kolem, bylo skoro nemožné. Ve stánku s maximálním úsilím obsluhovalo celé osazenstvo, včetně paní Nováčkové.

Poblíž Legáčka se nacházel i stánek společnosti Playmobil. Po delším brodění se v uličkách mezi dalšími desítkami stánků, jsem dorazil až ke konkurenčnímu Scandimexu. U jeho stánku mne zaujaly hned dvě věci. Tou první bylo, že zde nebyl skoro žádný návštěvník. Druhá věc, co mne zaujala, byl postavený Metroliner ve vitríně s cedulkou, na které bylo mimo jiné napsáno Scandimex-specialista na LEGO vláčky ???

Potom jsem zamířil i na souběžný veletrh Model hobby, kde bylo k vidění od Letadel přes auta až po lodě na vysílačku snad vše. Pro lodě zde byl vystaven i bazén, ve kterém jsem akorát shlédl "námořní bitvu" s křižníkem Bismark. Auta na vysílačku zde zase měla vymezený svůj velký prostor, kde byly k vidění Tahače, montážní vozíky i bagry, které nakládaly hlínu do nákladních aut. Poslední hala byla vymezena pro ukázky letadel, helikoptér a vzducholodí na vysílačku.

Na závěr mé návštěvy jsem se ještě jednou vrátil ke stánku Legáčka, kde jsem pro fórum pořídil společnou fotografii zástupců, kteří nám tak ochotně plní většinu našich přání. Tímto bych jim chtěl ještě jednou za nás všechny poděkovat :)

Závěrem zde ještě uvedu pár fotek:
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.