(Vlastní) LEGO Warhammer 40k Space Marines (Ultramarines)

Založil Murloc, 17.01.2014, 11:54:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Murloc

Zdravím,

Už nějakou dobu jsem chtěl ukázat co jsem si jako amatér vytvořil (něco takového jsem si udělal poprvý).
Velice se mi líbí WH40k tématika hrál jsem pc hry,viděl film a taktéž od mala zbíram lego a tak když si představim LEGO WH40k no úžasné  :)
A tak mě něco napadlo pokusil jsem se vytvořit z lego minifigů Ultramariňáky,jelikož jsem měl(mám) na to dostupnej jednoduchej materiál (modré desky na papíry ze kterého je udělána zbroj samozřejmě slepené lepidlem a na z pevnění zbroje,pobarvení(z tmavení) jsem použil takové ty "barvy na sklo". Potisk (hrudníku,ramenou,dva malé odznaky, zatím na jedné zbroji kterou jsem vytvořil jako první je stáhnutej z netu a zmenšenej podle vlastní představy.
Těla a helmy jsou použité ze setu Star Wars Mandalorian battle packu, helmy pobarvené těmi barvy na sklo snažil jsem se aby to bylo co nejvíc podobné helmám ultramariňáků (jinak jsou nedokončené a taktéž zbroje).
Zbraně jsem si udělal pro začátek tak aby se co nejvíce podobali jejich zbraním+jednoduše narychlo vytvořenej banner.
Orandžové oči na helmách jsem udělal z rychlosti pro představu jak by to mohlo vypadat a bílé jsem udělal jedny s větší snaživostí takové které by mohli vyhovovat jen nevybarvené.
A určitě bych neřešil barevnost použitých lego dílů na zbraně :-D

Všechno je to dělané od oka takže vim nemusí se to jevit jako nějakej zázrak.
Jak říkám je to rozpracované a nic z toho není hotové takže to úplně nevypadá tak jak by skutečné mělo ale na pohled si myslim že to nevypadá špatně  ;)

No snad se to někomu bude líbit :-D

Luky1987

Tedy je inspirace, jak ztvárnit svět Warhammeru bez toho, aby 50% materiálu byl non lego.
http://flickrhivemind.net/Tags/wh40k/Interesting

Měch

Anóó Warhammer  :D :D. Jedno z mých oblíbených Space témat. Myslím, že zbraně jsou super, jen mi u figů chybí ten jejich charakteristický filtr ve předu na masce...



Když se tak dívám, nebylo by lepší udělat postavu z dílů a na vrch dát hlavu minifiga ? Něco jako tady, jen o dost menší. Takhle je to trochu mimo měřítko. Samozřejmě se mi to líbí, je to jen návrch na další vývoj.



Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

tomaslambo

Mi tam chybí  jen rotomeč (dle mého nejlepší sci-fi zbraň všech dob >:D)

Mtron

#4
Po pravdě řečeno jsem ujížděl a čerpal inspiraci u W40K. Tohle provedení a zpracování nemůže nikoho oslovit. Už jenom proto, že se tu mnoho stavitelů snaží stavět pouze z lego dílů. Viděl jsem mnoho ztvárněných figů, jednotek a staveb W40K avšak tohle je to nejhorší. Promiň lego fig není Barbie. Třeba dojdeš ke stejnému názoru po shlédnutí linku od Lukyho. Omlouvat to tím, že to není hotové atd.... to bych omluvil u rozestavěn stavby či tématu, ne u figů s izolepou.

MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Mr. Cube


Raistlin M

Je asi nešťastný poměr tělíček k ramenům. Myslím, že minifig se k tomu moc nehodí. Jinak pěkný začátek. Nenech se odradit a zapracuj na tom. Možná by stálo za to, pokud se chceš co nejvíc držet minifigů, nějak upravit a prodloužit (nastavit s dolním rozšířením) nohy a udělat malinko menší ta ramena. Nikdy to jako předloha nebude, ale to není žádný minifig. ;) Nebo ... jak už tu psali ostatní, zavrhnout řešení minifigem a použít větší dílky. To by myslím mohla být škoda. To už tu bylo. Tvé řešení, pokud ho dotáhneš, může být něco nového.

DarkDrago

Jsem rád, že se našel další šílenec, který si udělá vlastní sérii figů  ;D

Je vidět, že jsi na úplném začátku a tvoje výtvory u některých vzbuzují odpor, protože vypadají...no tak jak vypadají.
Předpokládám, že ty "oči" jsi dělal přímo z flašky. Jsou dost velké. Zkus si na to vzít seříznuté párátko a dělat to po kousíčkách. Ty nárameníky se pokus dotáhnout trošku víc do konce. Páska přes okraj nevypadá nejlíp a to ještě při zvětšení.
Snaž se co nejvíc věcí řešit legovým způsobem. Třeba ten prapor. Dost mě pobavilo jeho řešení za pomoci párátka. Docela tě chápu, že na to nemáš dílky. Ale beru to. Ten prapor samotný nevypadá špatně.

Taky ty zbraně se mi líbí. Ty jsou dobré, i když by možná šly barevně odladit.

Pokud budeš chtít nějakou radu tak se na mě obrať  ;)
Dračí páni s mocí ohně...

Murloc

Luky1987 : Jasně většina jsou technika (vozidla,tanky...) která jsou postavená opravdu výborně tak jako hordy orků ty se mi opravdu líbí a právě proto jsem  chtěl udělat Space Marines z figů, jelikož ostatní je postavené mají prostě z kostek což se mi prostě nelíbí a já jsem chtěl najít využití u figů obecně, než sestavenejch z kostek a to pak moc k figum nesedí.

malý Měch : Ten filtr jsem se právě snažil znázornit černym pobarvenim na té helmě když se pořádně podíváš na foto, akorát je to černý tak to moc nevyniká na první pohled.

tomaslambo : Rotomeč jsem tam zapomněl dát xD, jinak vim jaké dvě části lega spojit aby vypadal jednoduše co nejvěrohodněji.

Mtron : Samozřejmě jsem mohl počítat se zápornou kritikou protože je asi spoustu lidí co stavěj pouze z lega a míchat stim něco jiného neradi vidí.Rozhodně bych to nenazval nějakym Barbii, spíš fantasie jak si lego figi přizpůsobit k obrazu svému.Vyzdobování lego figů kosmetickými upravy (prostě kus látky nastříhanej jako brnění,hábit,pláště,jednou jsem si sešil 3 kukly pro ninji a myslim že vypadaj skvěle xD) jsem si dělal od mala a z některých figů jsem to od prvního nasazení nikdy nesundal.

Raistlin M : Tak ty ramena jsou dělaná podle kopie kterou jsem si vytvořil jako první od oka a pak jse snažil je dělat velikostně stejné.K poměru na výšku si myslim že jsou akorát. Ano obě části ramen (výška,šířka) jsem dělal stejně dlouhé a když se mrknem na toho Ultramariňáka co jsem dal "malý Měch" tak jsou rozdílná.

darkdrago :  A ty jedeš v čem,že máš jakou si sérii vlastních přizpůsobenejch figů?:D
Tak aspoň nejsem sám a je mi jasný že vypadají tak jak vypadají :D
Se zbraněma souhlasim že by šli trochu barevně poupravit,ale jak sem je dal dohromady když jsem je vytvářel tak už jsem je tak nechal.

DarkDrago

Já sem si dělál draka z ještěráka, pak pro Měcha slendermana a plánuju toho víc, takže tak víc fantasy, ale taky mám v plánu nějaké doplňky. Navíc mám tu výhodu, že mám modelářské zázemí a zkušenosti.

Jinak jestli se pustíš do něčeho dalšího budu se těšit.  ;)
Dračí páni s mocí ohně...

tomaslambo

#10
Jestli jsi zkoušel hledat na zde na fóru, tak jsi určitě narazil na toto vlákno. Márty tam má celkem vychytané ty nárameníky. Nic proti těm tvým, ale pro zastánce PURE LEGO je to myslím řešení, které skousnou spíš. V každém případě pokračuj a pokus se více používat original LEGO propriety.

BTW: napadlo už někoho zahrát si s takto upravenýma minifigama opravdový WARHAMMER match? Jestli by mělo smysl vytvořit si takovou drobnou smečku hvězdných vlků ;D

Hacislav

Citace od: tomaslambo kdy 23.01.2014, 07:49:25

BTW: napadlo už někoho zahrát si s takto upravenýma minifigama opravdový WARHAMMER match? Jestli by mělo smysl vytvořit si takovou drobnou smečku hvězdných vlků ;D

Nevím jak W40, ale mí kamarádi co hraváli Blood Bowl ligu, pravidelně proxovali lego figurkama své teamy.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest