Společný projekt SPACE - další výstava

Založil Mtron, 01.06.2011, 14:01:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

měla by se na výstavě Lipno 2014 objevit sbírka setu Space

ANO
33 (47.1%)
NE
12 (17.1%)
Je to hloupost
12 (17.1%)
nezajímá mě to
13 (18.6%)

Celkem hlasů: 70

Mtron

#330
Verze 1:

Zpráva od Mtronů:
Začalo to výstavou ve Svitavách v roce 2007. Poprvé zde Mtroni předvedli svojí vesmírnou základnu. Postupem času a pořádáním nových výstav se k Mtronům přidával rod Spyriusů stejně utlačovaný a vykořisťovaný jako Mtroni zákeřnými, bojechtivými Blacktrony. Jak šel čas a putování vesmírem Mtroni a Spyriusové se snažily o zapojení dalších rodů. Podařilo se to na výstavách v areálu Lipno point. Mtroni zde vystavují již v pořadí osmou vesmírnou základnu. Další informace o jejich technologiích, novinkách, fotkách naleznete na webu www.mtron.cz

Zpráva od Spyriusu:
Červenočerné barevné schéma patří vesmírnému rodu Spyrius. Tato řadu LEGO vydalo v roce 1994 a jednalo se o vesmírné lupiče a špiony. V mém pojetí jsou Spyrius objevitelé a cestovatelé, kteří se snaží postavit tu největší vesmírnou loď a vydat se daleko za známé hranice vesmíru. Už od roku 2008 pravidelně navštěvují základnu M:Tron a spolupracují s nimi na vývoji dalších vesmírných projektů. Na jejích přistávací ploše je zaparkovaný doposud největší galaktický křižník Spyrius AX4 – Leviatan.

Zpráva od Classic space:
Roku 2013 se připojil k vystavovaným rodům i classic space.Začalo to jako hec od bývalého člena kostek. Postav základnu z Ideabooku 250 (kniha nápadů vydaná v roce 1987), říkal. Nápad jsem okamžitě zamítl.
Když jsem dokompletoval sbírku space bylo třeba se vydat někam dál a oprášil jsem ten nápad. Více než rok trvalo sehnat 25 let staré kostky  po celém světě a postavit pokud možno přesnou kopii podle jedné fotografie z knížky.Po roce jsem postavil druhou stranu základny, přidal řízení provozu, jídelnu, posilovnu a jednotku první pomoci.Přibyla i další startovací rampa se samostatným řízením.

Zpráva od Blacktronů:
Roku 2013 nastaly temné časy...Blacktroni se rozhodli, že M:Troni musí být zastaveni dříve, než bude pozdě.
Roku 2014 se pozice mění.Začala stavba základny Black Hole. Přesto, že je velká část našich sil zaměstnána přípravou závěrečného útoku na poslední M:Tronskou základnu v této galaxii, máme u stavby tolik vojska a stíhací podpory, že Vám budeme moci ukázat stavbu v jejím průběhu, nikoliv až jako celek. Bez obav z jakéhokoliv nepřítele.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

znouzectnost


Togaran

#332
Tady dávám návrh kratšího textu (současný je pořád solidní A4 textu, takže by to zabralo v knížce asi opravdu dost místa), pokusil jsem se stručně shrnout v prvním odstavci jak jsme se přidávali na výstavy a v druhém co bylo k vidění na této:

Verze 2:
Historie společného space projektu:


Začalo to výstavou ve Svitavách v roce 2007. Tam poprvé byla prezentována Mtronská základna. Je to rod inspirovaný oficiální řadou M:Tron vydanou firmou LEGO v roce 1990. Další informace o jejich technologiích, novinkách, fotkách naleznete na webu www.mtron.cz. Postupem času se na dalších výstavách přidávali další rody. První byl Spyrius, červenočerné barevné schéma podle oficiální řady z roku 2014. V roce 2013 se na Lipně připojil i rod Classic Space a Blactron II. Blacktron jsou bojechtivý a zločinecký rod původem z roku 1991 a jako Classic Space se dnes označují první oficiální Lego sci-fi sety.
V roce 2014 tedy na společném projektu účinkovala v hlavní roli již několikátá generace Mtronské základny. Na její přistávací ploše zaparkovaný doposud největší galaktický křižník Spyrius AX4 – Leviatan. Druhá generace základny Classic Space dle vzoru Ideabooku 250 (kniha nápadů vydaná v roce 1987 a Blacktronská základna Black Hole jako protipól k dominujícím Mtronům.



Prosím neváhejte s věcnou i gramatickou korekturou. Je to jen návrh.
Prosím Milanav aby se vyjádřil k délce textu.
Prosím Spaceaře aby se vyjádřili k obsahu textu, pokud nesouhlasí aby poslali vlastní editovanou verzi.
Děkuji
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Togaran

Souhlasím s posledním Mtronovým postem. Pokud se ti, milanv, líbí tak hlasuju pro ten a můj superkrátký ignoruj :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

milanv

M-Tronův je sice delší, ale líbí se mi, takže už přemýšlím nad speciálním rozvržením stránek Space, aby se tam dal celý použít.

Díky všem!
Pán na Žlutém hradě

germik

Jen drobná oprava - oficiální řada Spyrius nejspíš nebyla v r. 2014 jestli se nemýlím ;)
Jinak se mi text líbí :)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

MÍLA


Togaran

Citace od: MÍLA (em4cz) kdy 26.09.2014, 20:56:10
Spyrius se objevil před 20 lety http://lego.wikia.com/wiki/Spyrius
Citace od: germik kdy 26.09.2014, 00:31:09
Jen drobná oprava - oficiální řada Spyrius nejspíš nebyla v r. 2014 jestli se nemýlím ;)
Jinak se mi text líbí :)
Citace od: Mtron kdy 27.09.2014, 07:57:44
Díky, bez Vás to nikdo z nás neví. Kdyby Vaše ctěné oči přečetli VERZI 1 tak by zjistili, že je to jenom textová chyba.
Děkuji za upozornění, není třeba spouštět flame ani hádky. Prostě jsem se uklepl, Milanv to do knížky bude dávat podle textu verze 1, kde je to správně a o mojem překlepu ví, i kdyby dával ten druhý text.
Jinak jsem si vůbec neuvědomil, že Spyrius slaví 20. výtročí!  8)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

peki

Citace od: Togaran kdy 19.09.2014, 09:29:18
S Mtronem jsme se dohodli, že by bylo vhodné přidat k textu třeba i loga, přikládám návrhy:


Podle JB to to v pořádku, může to v knize pro nekomerční učely být.
================
Hi both, I got confirmation that if the book is totally un commercial it is ok to use the logos.
================

Nevím jestli to ele není pro mIlana pozdě. Domluvte se s ním.

milanv

Ahoj,

čtu to tu, ale na rovinu říkám, že zaručit nic nemůžu. Stránky sekce Space mi zabraly asi nejvíc času ze všech a jsou hodně "našlapané".

Takže: uvidím, zkusím, neručím :)

Milan

P.S. pro M-Trona: Hele, objednej si na příští Lipno jako parťáka nějakýho (ne)přizpůsobivýho sběrače kovů, jo? Nelze nalézt fotku té tvé obří základny, kde by nevadily ty hliníkové stojny vepředu  >:D
Pán na Žlutém hradě

Mtron

#340
Já ti to řeknu mile a neurvale :D dej to tam nebo tě nikdo už nenajde vesmír je nekonečný. :D Díky. Jinak, že si na tom dělal nejvíce, to je ti ke cti, protože je to nejlepší a nejhezčí sekce lega. To musí být všem jasný :D Ještě jednou díky za tvojí práci.

to jsem musel ještě o metr základnu zkrátit :D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Thrawn

Přátelé, Blacktroni děkuji za text, sami by to lépe nenapsali.  ;) :)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

peki

Citace od: Thrawn kdy 16.10.2014, 23:15:06
Přátelé, Blacktroni děkuji za text, sami by to lépe nenapsali.  ;) :)
kdy dorazis na lp?