Hoth - vlastní tvorba

Založil Kajmil, 22.03.2016, 18:51:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kajmil

Konečně jsem se uvolil k tomu předvést svůj výtvor ze Star Wars. Vybral jsem si planetu Hoth, jelikož mě minulý rok inspirovala stavba na Lipně. Nejdříve vznikla pouze viněta se sněžným mužem a pak přirostl zbytek. V některých chvílích mi pomalu začaly docházet bílé dílky s čímž byl trochu problém :) :)
Na fotkách zatím nejsou rebelové kteří mi přišli asi týden po focení :P

PS. Omlouvám se velkým znalcům Star Wars z možných nesrovnalostí s filmovým Hothem (film jsem jěště neviděl ;) )

AFOL

Krásné zpracování . :)
La sante des hommes www.viagrasansordonnancefr.com patients en France

Futurion

Neviděl jsi film? Oh my.

Co tam dělá ten clone trooper? To není voják Impéria.

Kajmil

AFOL: Díky, chvála vždy potěší :)

Futurion: No, prostě jsem někoho potřeboval hodit na druhou stranu. (film mám v plánu určitě dohnat >:D )

builder

No vzhledem k tomu že stavíš dioráma Hothu mi příjde docela podstatné že jsi neviděl 5. epizodu. Na druhou stranu to je velmi pěkně postavené a proto si myslím že není nutné přidávat jen příspěvky týkající se kritiky Funtorioune. Skála je super, je docela složitá a ne jednoduchá, a vtípek s Yetim je taky cool :D. Jen zkus více začlenit tu hlavu do sněhu (jako že se tam propadla) a opravdu odebrat ty clone troopery ;) Jinak super

Futurion

#5
Citace od: builder kdy 27.03.2016, 22:12:55
Na druhou stranu to je velmi pěkně postavené a proto si myslím že není nutné přidávat jen příspěvky týkající se kritiky Funtorioune.

Blbuidere, každý máme tu výsadu vyjádřit zde vlastní názor. Jediná má kritika byl clone trooper a to jsi ještě sám zopakoval  ::)

builder

Nikdo ti zde tvoji výsadu neupírá jenom že když už od tebe nějaký příspěvek je tak je to většinou kritika. S tím clonem trooprem jsem to zopakoval ale to nebyl jediný předmět mého příspěvku.