Starožitné vlaky "0" s lego městem

Založil hobby, 13.01.2014, 14:32:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

hobby

Tak jako každé Vánoce už 15 let stavím vlaky, tak tomu bylo i vloni. Sice jsem nestavěl "velké vánoční kolejiště (za tu práci mi to dnes už nestojí), ale vytáhl jsem předpřipravené "antik-vlaky kolejiště". Koho to zajímá, může se podívat. Jsou tam soupravy staré i 80 let (Merkur, Minor, Zbrojovka, Husch, Karl Bub, a další). Také jsem si současně otevřel jeden z "Trains-stolů". 
http://www.youtube.com/watch?v=ctZwI_NJM3U&feature=youtu.be

blindmelon

Hezká kratochvíle. Co ta kočka? Vypadá, že je způsobná a do provozu nezasahuje. :)
Hezký den, Blindmelon

hobby

Citace od: blindmelon kdy 13.01.2014, 15:42:29
... Co ta kočka? Vypadá, že je způsobná a do provozu nezasahuje. :)
Je to ještě kotě a viděla to poprvé. Na snímku už je otrkaná, zpočátku prchala a bázlivě z povzdálí pozorovala. Jak by také ne - tyhle vlaky, když jezdí najednou, dělají takový randál, že není slyšet slova. Ale aspoň připomínají skutečnou železnici. Lego je naproti tomu tak tiché, že se to nedá srovnat.
PS pro milovníky vláčků: jednu z těch souprav (Karl Bub) jsem nedávno vydražil na aukru; v bídném stavu, pochopitelně nepojízdnou, pomuchlanou, ani se netočila kola. O Vánocích jsem ji zprovoznil - spravil, vyklepal, nechal vysoustružit komín a osy, zrestauroval a jezdí jak po másle. Dalo mi to práci, ale mám z ní radost. Vždyť tomu vlaku je víc jak 80 let! Peki u mně byl, tak ho viděl.

mirek

Říkal jsem si: "...jsou jako nové...". Výborná práce.