Je Lugnet nejúplnější?

Založil Mičánek, 07.02.2005, 01:00:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mičánek

Je Lugnet nejúplnější databází výrobků f. Lego? Schválně nepíši stavebnic, protože zde jsou i jiné výrobky. Když jsem  někdy hledal nějakou stavebnici a měl správné číslo, vždy jsem ji našel. Zajímalo by mě, jestli někdo měl číslo existující stavebnice a na Lugnetu tuto stavebnici nenašel (nemyslím tím ty z poslední produkce, které ještě nestihly zařadit). Také bych rád věděl, kdo Lunet provozuje. Jestli patří f.Lego nebo je to stránka nadšenců, popřípadě nějaké obchodní organizaci. Dá se někde zjistit, jaké přibyly do databáze Lugnetu nové stavebnice, tak jak to je na některých jiných stránkách?

Jindroush

Je asi nejlepší databází stavebnic. Na Bricksetu je navíc hodně promo setů a takový ty blbinky jako pera apod., ale ten je primárně zaměřen jen na 80.léta a dále.

Já jsem měl kyblík Duplo, co na Lugnetu nebyl, protože ho primárně plněj američani a tyhle kyblíky se dost lišej. Jinak jsem přidával hodně Duplo/Primo.

Provozuje ho Todd Lehman, soukromá osoba. LEGO neprovozuje žádné stránky o legu kromě lego.com.

Ty rozdíly databáze nevím, v lugnet.admin.database je vidět, co lidi říkají, že by se mělo přidat, ale asi se podle katalogu zadávají i 'samy'.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)