MINDSTORMS NXT: NXT LOG

Založil mato92, 30.06.2008, 21:54:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mato92

Chodí niekto na http://mindstorms.lego.com/NXTLOG/default.aspx NXT LOG ?

Ja áno a aktívne tam posielam svoje lego mindstorms nxt projekty a čerpám ztade inšpiráciu, bohužiaľ je tam všetko po anglicky (aj keď s tým ja nemám problém, ale ešte som tam nevidel slováka alebo čecha). Chcel by som nejak založiť Česko-Slovenský NXT log ale v robení web stránok veľmi dobrý niesom, vedel by mi stým niekto pomôcť?  :)

A ešte jedna otázka: koľko ľudí tu má vlastne NXT ?

Mám LEGO MINDSTORMS NXT.

Pepan

Já NXT mám, znám i NXT LOG, ale moc tam nechodím. Co se týká prezentace svých výtvorů, dávám přednost vlastním web stránkám. Sice návštěvností nemůžu konkurovat, ale zas mám všechny svoje věci pohromadě a trošku se díky tomu orientuji v HTML.

Ale dosáhnout něčeho jako je NXT LOG, chce asi umět i programovat v PHP, aby uživatelé mohli přidávat svoje výtvory... a v tom bohužel neposloužím  :-\

mato92

#2
Ja nechcem nič zvláštne, len potrebujem pomoct s nejakou strankou, v ktorej by sa dal pridať nejaký obrázok a program, a k tomu nejaký popis. Niečo také sa musí dať spraviť aj vo WEBGARDENe nie ?

Tvoja stránka je zaujímavá, kde si kúpil tie veci na stlačený vzduch ?
Mám LEGO MINDSTORMS NXT.

vili42

Nemusis umet programovat. Pekne stranky se daji vytvorit pomoci tzv. redakcnich systemu. Napr. http://www.joomlaportal.cz/ nebo http://www.drupal.cz/, ale je jich podstatne vice. Pouze nainstalujes na svuj server a potom pomoci administracnich nastroju naplnis obsahem.