(cizi-vlastni) at-pt

Založil TomG, 19.09.2005, 23:36:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomG

Tak jsem dneska nasel na netu fotky at-pt, tak sem si rekl, ze ho zkusim postavit, nekdy v polovine stavby jsem zjistil, ze nemam vsechny kostky, takze sem uvazoval pokracovat nebo to nechat byt, nakonec zvitezilo pokracovani a nahrada dilu jinyma s podobnym principem a doplneni par drobnosti. Je to delane SNOTem a cele zadeklovane at nejsou videt study.





Je to focene z ruky pri mizernem osvetleni nekdy v jedenact v noci. Takze to podle toho vypada.
Only the best can survive.

myth

Veľmi pekné. Celkom dosť rôznych dielikov na tak malý model. (Ne-SNOT kociek tam moc nevidím ;) .)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

KLF

#2
Heh... vacsinou su tu len same pozitivne ohlasy, ake je to co kto stvori pekne, a tak... :) No neda mi, ale tak ako si tu piseme pozitivne reakcie, snad moze byt aj negativna. Mne osobne sa tento model vobec nepaci. Napad bol mozno dobry, len realizacia je hrozna. ;) Mozno by tomu pomohlo vyhotovenie v cisto odtienoch sedej farby (asi si nemal kocky v tej farbe, to chapem). Ale toto... hrôza. :)
Snad sa nik neurazil - vravim - mozno by sa obcas hodili aj uprimne negativne reakcie a mozno PRAVE tie motivuju autora model este vylepsit.
Terminated.

TomG

#3
Citace od: KLF kdy 20.09.2005, 00:02:33
Napad bol mozno dobry, len realizacia je hrozna. ;) Mozno by tomu pomohlo vyhotovenie v cisto odtienoch sedej farby (asi si nemal kocky v tej farbe, to chapem). Ale toto... hrôza. :)
Ano sedych kostek mam opravdu malo, takze sem stavel z toho co mam, snazil jsem se aspon o to, at je model symetricky barevny kdyz uz nic, navic nikde neni napsane, ze ten model musi byt nutne sedy. Ano imperium melo sedy nater na robotech, jenze vis jiste, ze tohle je robot ve sluzbach imperia ? :) Robotu tohoto typu bylo spousta a taky je to uz starsi kus, takze mohl skoncit kdekoliv a jeho novi majitele si ho mohli naplacat jak chteli.
Kdyz tak ho nekdy zkusim naplacat v CADu a uvidime jak tam bude vypadat.

Ma to pohyblive klouby, nohy se vyklapeji do stran a taky jsou pohyblive ty prsty dole.
Only the best can survive.