Kostky v Plzni 2022

Založil Hardegon, 02.07.2021, 09:00:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

poMOCník

Taky se přidávám k díkům za skvělou organizaci a celkově povedenou akci. Obzvlášť musím vyzdvihnout dokonalé rozvržení prostoru s modely po obvodu a hracími plochami uprostřed. Viděl jsem, jak funguje i pro ostatní, ale teprv v sobotu jsem si vyzkoušel tu dynamiku z pohledu návštěvníka, když mi přijela rodina a já jsem chtěl provést dospělé okolo a ukázat jim všechny modely, což zabralo spoustu času. Děti se koukly na první dva (jako obvykle) a pak si mohly běžet hrát podle chuti. Celou dobu jsme je přitom měli na očích - někdy z větší dálky, ale v tak bezpečném prostředí jsme o ně žádnou obavu neměli.

Líbil se mi i ten den navíc v pátek, celé to tak bylo víc na pohodu, nebylo potřeba mít vše perfektní hned první den ráno a i pro návštěvníky byl pátek myslím příjemný. Já sám jsem měl konečně asi celý půlden naprosto volný a všechny modely jsem si detailně prohlédl v klidu a bez tlačícího se davu, což se mi zatím na žádné jiné výstavě nepoštěstilo.

Hardegon

Díky všem za milá slova. Jsem rád, že se líbilo.

Citace od: Matthes_CS kdy 13.06.2022, 16:41:44
Fotky z akce.
Děkujeme s tátou za pěkně zorganizovanou akci.

Děkuji dodatečně za fotky  ;) A ještě jednou se omlouvám za zmatek v pátek. ;)

Hardegon

Prosím pěkně, nenašel někdo ve svých bednách 3 červené buldozery? Možná v nějaké aukci, jestli se neobjevili? Postrádam a nemůžu je u sebe nikde najít.

šipka

Nalezeno, mám je u sebe :(