(vlastné) pocta clasic castle setom - forestmen, crusaders

Založil richchie, 23.02.2016, 23:06:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

richchie

ahojte, nedalo mi oprasit z detstva 2 moje oblubene frakcie - foresmanov a crusaderov. obom som sa rozhodol vytvorit MOC na podlozke 48x48 (treti MOC co raz planujem su wolfpack, tiez moji oblubenci). Obe diela su na 98% hotove, cakam uz len na par dielikov a minifigov. ked budu final verzie dam sem fotky, zatial aspon 2 z kazdeho na ochutnanie

arnold

Zdravím Tě Richchie!Tak jsi se konečně pustil do Forestmenu...jak si sliboval :) To je dobře!Pokaždé,když tady zahlídnu slovo Castle,tak jsem natěšený.
Já jsem se už taky částečně dokopal k tomu zhmotnit moje představy o Forestmenech,akorát dodělávám fotky  :)
Hrad máš super...je to rozšíření pozemku tvého staršího dílka,vid? Jinak na stavbách pro Forestmeny bych asi ještě trochu zapracoval  ;)
Bylo by fajn,kdyby se někdo ze zde přítomných stavitelů pustil do něčeho podobného...alespoň jen tak pro radost udělat nějaký menší classic castle  :)


Mr. Cube

#2
No, krása a nostalgie. S tím bych si jako dítě určitě vyhrál! Moc pěkné, nápadité, s pěknými detaily.

Klaj

Draco dormiens nunquam titiliandus

Kajmil

Úžasné. Zrovna taky stavím hrad a tvoje tvrz mě velmi inspirovala. Opravdu krása.  :)

richchie

dakujem za pozitivne reakcie. k tym forestmenom... mal som doma 2 original sety, jeden este z detstva, druhy som si dokupil cca 2 roky dozadu. prislo mi luto ich rozobrat tak som sa rozodol ich oba zapracovat do MOCu, s tym ze som sa sustredil hlavne na teren. hrad som pouzil co som mal 32x32, trocha som sa bal ci to pojde premiestnit z malej podlozky na velku no ocividne som zaklady urobil dost pevne a vydrzali :-)  S tym terenom okolo vypada podla mna hrad o dost lepsie. ako som pisal diela nie su este uplne hotove, pri forestmenoch mi cybaju kocky na oramovanie a pri hrade par figov a dorabka cesty. ked to bude  hotove dam sem viac fotiek

richchie

forestmeni  su dokonceni, prikladam par fotiek. tento tyzden snad pridu aj figy na crusaders hrad...

arnold

Tady na těch fotkách jsem si to teprve pořádně prohlídl.Forestmeni mě budou bavit snad i po smrti :-)

Skyrider

forestman forever(no nechal jsem asi možná trochu unést tím nádherným MOCem)

Kuba

Hned je mi zase líto, že jsem forestmeny nikdy nesbíral :) Jako pocta starým setům je to vynikající.  ;)

richchie

pridavam foto dokonceneho crusaders hradu, podobne ako forestmen MOC, je uvedene myslene ako potencionalne UCS z 90tyh rokov, narozdie od forestmenov som crusaders hrad co som mal uplne rozobral (nepacili sa mi tie panely s oknami) a rozhodol som sa crusaderom urobit uplne novy hrad. Dufam ze sa Vam bude pacit

richchie

a este zvysne fotky...

mozkit


Parsey

moc pěkné stavby, oceňuji především Forestmeny, co jsem se na ně nakoukal ve straých katalozích...
líbí se mi jak ten řekněme klasický styl oživí použití pár "nových barev", povedená pocta a palec nahoru  ;)

richchie

Este raz dakujem vsetkym za pozitivne reakcie. ako poctu starym classic setom dalej planujem urobit mensi hrad pre black falcon rytierov (na baseplate 48x48 cca 10 minifigov) Kedy to ale bude neviem zarucit nakolko teraz vsetok volny cas venujem detom. Urcite sem ale potom pridam fotky

richchie

zdravim, ako dalsi projekt vrámci pocty classic setom z 90tych rokov planujem black falcon keep urobiť. figy už sú doma, kocky nejaké tiež ale ešte treba kopu doobjednať, verím že v roku 2017 tu budem môcť plánované dielo prezentovať (v hre je ale veľa premenných - okrem kociek je to hlavne volný čas ktrého mám po narodení druhej dcérky minimum...)

blackjoe

To mi povídej, druhá malá se narodila před čtyřmi měsíci a k legu se dostanu, jen když obě spí, nebo když jsou na procházce. Jedno dítě, žádné dítě.  ;D
Na hrad se těším a držím palce.  ;) 

arnold

Zdravím tě richchie!Už se těším na tvůj hrad  ;) Já mám doma jednu tříletou dáblici a mít to doma dvakrát tak si o legu můžu nechat jenom zdát.
Nicméně poté,co jsem viděl další tragickou řadu Nexo a to hlavně set 70358 a když jsem v tomto setu viděl zmrzačeného figa Forestmena,tak to se mnou málem seklo!Ta hrůza, co jsem viděl mě inspirovala ke stavbě,kterou jsem právě dokončil.

richchie

Citace od: arnold kdy 18.01.2017, 20:29:00
Zdravím tě richchie!Už se těším na tvůj hrad  ;) Já mám doma jednu tříletou dáblici a mít to doma dvakrát tak si o legu můžu nechat jenom zdát.
Nicméně poté,co jsem viděl další tragickou řadu Nexo a to hlavně set 70358 a když jsem v tomto setu viděl zmrzačeného figa Forestmena,tak to se mnou málem seklo!Ta hrůza, co jsem viděl mě inspirovala ke stavbě,kterou jsem právě dokončil.

nexo knights je uplna hroza, obavam sa ze kym bude nexo tak normalne castle sety lego robit nebude... k detom, starsia ma 4 roky a 2 mesiace, s tou sa uz da aj hrat, ma krabicu lega na stavanie a par postaviciek som jej dal (najvacsi uspech ma kralovna a kral z CMF serie, samozrejme Disney postavicky z CMF ale kupodivu ju bavi sa hrat aj s vojacikmi. po veceroch si obcas dame take male LEGO posedenie cize verim ze sa u nej prejavia tatinkove geny  >:D, samozrejme na my little pony a obdobne zalezitosti sa u nej LEGO nechyta no nie je to uplne stratene hehe. Mladsia ma 6 mesiacov cize tam lego este nehrozi.. casu vdaka detom je minimum, no po veceroch sa obcas sem tam podari.
k Tvojej novej stavbe.. som na nu zvedavy, urcite to bude parada  :)