METRO AT - spoločný nákup

Založil mesje, 17.01.2012, 10:56:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mesje

Dozvedel som sa o zaujímavých zľavách v rakúskom Metre, majú napr. Sith infiltrator za 30 eur, Ninjago - chrám ohňa 2507 za 60 eur (tieto sú v letáku, možno aj niečo iné bude). Chystám sa tam na výjazd, mal by niekto o niektorý set záujem (ideálne z Bratislavy, kvôli doprave) ? Za malý príspevok na benzín. Dostupnosť setov je neistá (pozrel by som asi 2 Metro obchody), ak by nebol, tak príspevok na cestu nevyžadujem (moje riziko). Prípadne ak by niekto niečo chcel z Toys4us alebo Muller drogerie, kde sa tiež zastavím (ale zlavy tam nejsú). Kto by mal záujem, prosím dajte mi vedieť do dnešnej polnoci mailom.
S tým súvisí otázka - nevie niekto, či sa v rakúskom Metre dá v pohode platiť SK metro kartou ? čo som čítal na nete, tak mi tam vystavia tzv. dennú kartu, ale neviem, či vyžadujú, aby som mal živnostenský list so sebou.

dado

Ahoj,
slovenska metro karta plati. Vystavia ti dennu rakusku kartu na zaklade tvojej slovenskej metro karty a obcianskeho/pasu. Pozor lebo v metre neberu slovenske platobne karty. Teda aspon moju Visu electron. Tvrdili mi ze je to kreditka aj ked to je normalna debetna karta este je to na nej aj napisane. Vseobecne akceptuju iba debetne karty. Ja nemam aktivovanu platobnu funkciu na metro karte takze neviem ako to s nou je. Jeden predavac mi hovoril ze nemoze mat vystupujuce pismo. Daj si pozor lebo akcia plati iba do 18.1.2012. Ja som bol v tom Metre pri SCS 7.1.2012 a 2507 som kupil. Mali tam zopar krabic a nikto sa o ne netrhal. Ohladne toho SW som si nie isty. Inak v akcii uz boli iba nejake mensie ninjago a atlantis. Ostatne ceny boli katalogove. Inak tam maju aj rakusky katalog na prvy polrok. Ak by si isiel tak by si mohol prosim Ta spravit nejaky prehlad tovaru a cien. Mna zaujimaju hlavne vlaky, city sety, podlozky a pripadne velke creator sety.

Stavil som sa aj Toys4us a v Muller drogerie. T4U mali vsetko za katalogove ceny. Mali nejake city novinky, zo starsich setov celkom malo. V Muller drogerii je akcia -30% na 4206 (separacia odpadu) a myslim na tu rangers nahanacku. Inak tiez nic.

phoenicis

Ak by bol ešte ten Sith Infiltrator, určite mi jeden vezmi ;)

mesje


STARHAWK

Sith infiltrator za konecnu cenu 30 eur berem aj ja 1ks. V BA pracujem, takze s dodanim by nemal byt problem. Ak by mali aj 7962 Anakins & Sebulbas Podracers pod 50 E tak aj to by som bral.Eventualne aj ine SW sety z 2011 v 50 % akciach.

mesje


juraj

Ahoj, ak by si nasiel este miesto pre jeden Sith infiltrator, tak vezmem jeden.

mesje


mesje

Takže dnes som absolvoval výlet po metrách v AT (navštívil som tri), a výslednou bilanciou nepoteším ďalších záujemcov, ktori sa mi prihlásili - väčšina chcela Sith infiltrator, ten tam nebol ani jeden kus ani v jednom obchode, jeden zaujemca chcel technics v zlave, to tam tiež nebolo. Mali len ten Ninjago velký chrám za 60 eur, aj to len v jednom obchode (trochu zvláštne, v jednom metre ich bolo vyše 10, v ostatných ani jeden), ten som vzal jeden naviac, keby mal niekto záujem. Potom mali v zlave to velké Ninjago vozidlo za 30 eur (ale to majú ešte lacnejšie v našom metre) nejaké malé atlantis sety, malé Pharao sety, a to bolo tak všetko. V jednom som zobral v dobrej cene posledný Kingdoms Mlyn a Útok na kováča. Ostatné sety čo mali, boli v bežnej cene. Modular houses žiadne (to je info pre Patriciusa, ale to bolo nereálne, modular nebýva vo výbave takýchto obchodov).
Celkovo mi z toho vychádza, že zachytiť túto výpredajovú akciu na začiatku, mohla z toho byť poriadna žatva (evidentne mali viac vecí zo SW, pharao, kingdoms, celkovo tipujem v rozsahu priemerného hračkárstva). Takže poučenie do budúcna je, že treba hneď po novom roku vyštartovať na záťah, ideálne keď sa dohodne viac ludí a podelí sa o náklady, lebo benzín je drahý a obehať 2-3 metrá je dosť velká vzdialenosť.

STARHAWK

Velka skoda, som sa uz tesil na minifigi. Teraz musim cakat az da zlavy tesco a iny. Ta cena tam bola naozaj dora.

mesje

No je to škoda, aspon v 1-2 sety som dúfal. Žial neskoro som sa dozvedel o tej akcii, nabuduce budeme chytrejší.
Nejsom si istý, či sa dočkáš zaujímavej zlavy na Sith infiltrator v Tescu - neni to až taká starina, aby to poriadne zlavili. Tuším aj v all toys to bol jeden zo setov, ktorý nezlavovali. Počkaj do dalšieho januára :-)

Systematik

Kdyby někdo chtěl, tak Sith Infiltrator maji na mall.cz do 31.1.2012/do vyprodani za 1314 Kč, tj. sleva 34%,
ale je to teda jen poloviční sleva oproti METRO AT...  :-\