Mtron news - (vlastní) Mtron base

Založil Mtron, 05.02.2006, 20:59:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

Luky1987

Možná by se to dalo očistit výkonným vysavačem na zpětný tah, prostě to pořádně vyfoukat...
V takovém parádní prostoru se to dá mimo čas stavění krásně zakrýt nějakou plachtou.
Budeš předělávat i ty hlavní věže, nebo to zůstane takto?
Jde mi o to, že ty věže jsou hodně dominantní a charakterické pro základnu 4 a byla by možná škoda to jen zrecyklovat.
Jaká bude plocha nové základny >:D?

Allconel

Citace od: Luky1987 kdy 30.01.2012, 14:52:32
Možná by se to dalo očistit výkonným vysavačem na zpětný tah, prostě to pořádně vyfoukat...
V takovém parádní prostoru se to dá mimo čas stavění krásně zakrýt nějakou plachtou.


Zakryť celú stavbu bola prvá vec, ktorá ma napadla, ale aj pod plachtu aj pod sklenené akvárium by sa prach dostal, hlavne pod tú plachtu, kvôli pravidelnému odkrývaniu.

A použiť vysávač ?  :D to by som LEGu neurobil.

Luky1987


Mtron

No prachu z výstavy KŽ, jsem dovezl opravdu hodně. Někde stačil štětec a někde musel přijít kartáč a teplá voda.

To: Luky, věže jsou zachovány a musím je malinko zmenšit, aby jsem je dostal do vitríny. Stejně tak jako rozloha základny nebude nikterak veliká. 2x3 baseplate 48x48 studu. Jsou jisté věci co postavím a nechám jako prvky. Věže jsem budoval už v Roztokách, ale měl jsem málo dílků. Však to znáte. Takže postupně dostavuji a vylepšuji jak detaily tak jednotlivé prvky základny. Ať už je to val, elektrárna doky atd.

Obranný val musí chránit základnu před vetřelci z vesmíru, předně pak před nepřátelskými Blacktrony. Po několika útocích Blaktronů se naše obranné pozice a val  zdokonalují.

To Allconel: TLC nikdy nevydala žádnou stavbu základny pouze sety, nebo jsem ji zatím nespatřil. Snažím se zachovat linii Mtronů. Vím třeba, že přistávací plochy jsou v šedé barvě a né v černé jak prezentují já, ale mě se ta Blaktronská přistávací plocha líbí víc. Když už můžou Blacktroni krást cizí technologie, může se Mtron vyvíjet také. Už je tomu 22 let co Mtroni jsou a žijí svým vesmírným životem. Za tu dobu se všechno kolem mění, jak vesmír tak Mtron.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

znouzectnost

S přistávací plochou v šedé bych si dovolil nesouhlasit. Podívej se na zabalené desky 6710 tam jsou Mtroni napadeni "těma zlejma".
Ale na ostatních propagačních materiálech jsou na šedých deskách. Tak nevím ;)

Mtron

Citace od: znouzectnost kdy 30.01.2012, 19:34:27
S přistávací plochou v šedé bych si dovolil nesouhlasit. Podívej se na zabalené desky 6710 tam jsou Mtroni napadeni "těma zlejma".
Ale na ostatních propagačních materiálech jsou na šedých deskách. Tak nevím ;)

To je zajetí Mtronu a přivlečení k výslechu na 6988-1: Alpha Centauri Outpost. Rozšíření jejich přistávacích ploch. VIZ http://www.brickset.com/detail/?Set=6710-1
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Mtron

#396
I když nejsme válečníci, naše touha zachránit rod M:tronu je nepředstavitelná. Postavíme se všem těm, kteří by chtěli nebo chtějí ohrozit suverenitu M:tronského rodu. Minulý týden posílila základnu nová čerstvá síla M:tronu.
48 jednotek je nejvyšší počet zachráněných v jediné misi.

Blacktronům vzkazuji: Naše síly rostou, naše technologie se vylepšují, nejsme již bezbranný rod.
Stal se z nás rod válečníků. Budeme se bránit, budeme útočit na Vaše postavení. Napište si souřadnice
naší základny a přileťte vyzkoušet naše štíty, naše pohostinnost nebude znát mezí. Vaše jednotky
zdecimujeme, všechno co přiletí, bude proměněno ve šrot, který zrecyklujeme.
Nebudeme mít slitování, stejně tak, jak jste jej tehdy neměli Vy.

Tímto přijímáme výzvu k válce mezi našimi rody.

Blacktroni třeste se.

MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Mtron

kolik? na fotce 150, celkem je nás přes 200.  >:D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Mtron

Pane zachytili jsme tísňové volání.... Space police - vězeňský transport má problémy se zadním levým motorem. Žádá o povolení přistát a byl by vděčen za pomoc při opravě. Pošlete souřadnice, přistávací zóna nechť je připravená. Pane v transportu je vězeň Blacktronu. Vyhlaste pohotovost. Připravte mechaniky a vyšlete stráž k lodi.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Mtron

Slyšel jsem to jenom z vyprávění, existuje místo kde krystal Crannerit tryská ze skal, rostou tam dnes již vzácné rostliny. Rod M:tronu se za tímto snem žene staletí. Byl by to jako zázrak, jako živá voda. Nevyčerpatelné množství krystalu. Tisíce sond vypuštěných do galaxii, desítky či stovky pátracích výprav se vydalo hledat onen svět. Nikdo už nedoufal....

                                                                        ...

Veliteli, přišla zpráva od jedné z výprav. Přehrajte vzkaz.... Našli jsme to, Velitelství Mtronu, našli jsme to, posíláme fotky a souřadnice, nemůžeme tomu uvěřit. Pošlete jednotky a vybavení na obranu.

                                                                        ...

Vyšlete lodě a pozemní jednotky. Prozkoumejte terén a zajistěte zóny pro přistání. Pokud by se toho zmocnil rod Blacktronu, byla by to zkáza pro náš rod. Skvělá práce, gratulujeme.

HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Thrawn

S potěšením sledujeme nárůst Mtroní populace. Nárůstu se nebojíme, naopak, vítáme jej. Čím více Mtronů, tím více budoucích otroků  >:D
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Mtron

MTRON NEWS

Po poslední výstavě v Jeseníkách, kde Mtronská základna byla vystavena se započalo po šesté se stavením základny pro výstavu LIPNO 2013.

pár fotek:


štítový generátor základny, který je stále ve výstavbě... rozpracovanost 85%
pohled do pracovny Mtronů, doplněny Mars skříňky a na pracovní desce se připravuje a staví hangár. Skříňky se stále doplňují.

MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

SpCasPi000

Pracovňa je geniálna!

Teda ten generátor je ale vysoký, to keď bude na výstave tak bude asi poriadne chrániť pred návštevníkmi (inak by ti tú celú základňu isto oslintali, takto sa to odrazí a doprská to ich, mali by dostať pred vstupom plášť)  ::)

Colonel32

Já si nemohu pomoct, ale ten generátor mi přijde jako tvoje zatím nejslabší stavba.

SpCasPi000

Takéto technologické zariadenia málokedy vyhrávajú súťaže krásy, ide v prvom rade o funkčnosť (skús si obliecť skafander a postaviť to na nejakej inej planéte kde pôjde o život, to budeš potom kašlať na to že sa na to nedá pozerať).

Fox_25

SpCasPi000
To je sice pravda, ale pořád se bavíme o stavbě z Lega.

Na můj vkus je tam moc červené, na těch fotkách to moc bije do očí a je to slité. Možná by nebylo špatné to vyfotit jiným fotoaparátem.

Mtron

Citace od: Fox_25 kdy 06.08.2012, 03:44:16
Na můj vkus je tam moc červené, na těch fotkách to moc bije do očí a je to slité. Možná by nebylo špatné to vyfotit jiným fotoaparátem.

Je to červené, kdyby sis prohlédl moje stavby zjistil by si, že je to opravdu červené  ;D Stavět jinou rasu třeba Blacktrony bude to zase moc černé :D Fotil jsem to mobilem. Jiný fotoaparát si pořizovat nebudu, protože to v pracovně líp nenafotím. Lepší je to vidět na živo.


to colonel: Myslím, že to není moje nejslabší stavba je to jenom jedna z částí nové základny bez dopojení koridoru, monorailu a terénu. Každopádně v kompletaci s celou základnou to bude vypadat úplně jinak. Je to zhruba metr vysoké a chybí na ní pár detailů. Poslal jsem malou ochutnávku. I tak díky za komentář, kritika povzbudí k zamyšlení se.

MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

FilipS

Je fakt, že naživo to vypadá líp. Nicméně bych zvážil udělat víc černých linek po obvodu, myslím, že by to tomu přidalo.  ;)

Měch

#408
Je to super a tak, ale jak říká Fox, je to moc červené a nevyniknou všechny detaily (pokud tam nějaké jsou).
Všechny tvoje stavby mi připadají jako z minulého století (chápu, že jde o styl a tak), tak by jim neškodilo trochu moderního nádechu.

Ta věc nemusí být celá červená aby jsme poznali, že to je od M-tronů. Zkus si zahrát (nebo se podívat) nějakou sci-fi strategickou hru. Jednotky tam jsou vždy rozděleny na barvy aby bylo poznat ke komu patří, ale kromě toho mají svou vlastní strukturu. Nevím jestli je to srozumitelné, tak přidám pár obrázků:

http://knights.calltoreason.org/wp-content/uploads/2011/02/SupremeCommander2-2011-02-06-23-04-13-15.jpg



Prostě by tvým stavbám mohla prospět trocha jiných barev, např. černá, bílá, šedá. Jde jen o návrh, prosím, neber to tak, že bych tě chtěl nějak poučovat.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Colonel32

Jo, měch má pravdu - nejvíc mi vadí ta celočervená prostřední část. Chtělo by to více černých detailů.

peter

Řekněte to na rovinu. Prostě by to mělo vypadat více M-Tron >:D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Mtron

#411
Trošku mě děsíš  ;D moje stavby vypadají jak z minulého století ? A že bych se měl koukat na sci-fi? Myslím, že ti uniká podstata věci. To je sci-fi a je to budoucnost. Nevím jak by měla vypadá stavba co je z budoucnosti Mtronů, když se snažím dodržet dějovou linii staveb. Nic méně i ostatní stavby jiných tvůrců Mtron i Blacktron jsou teda soudě podle tebe z minulého století. Promiň, ale to je hloupost. Jedno je jisté vezmu černou fixu a udělám tam černý pruhy  ;D ;D ;D

červená je barva Mtronů. Když bych to před tebe postavil spad by si na prdel. Z fotek toho moc není poznat. Věř až to zasadím do základny mnoho lidi se posadí na zadek v tom lepším slova smyslu. Nic nekopíruji, pouze stavím co mě napadne. Rozhodně to není jak z minulého století.

jinak díky za kritiku. Mě se to líbí jak to je  ;D ;D ;D

Jak říká Peter mělo by to vypadat více jako Mtron....  >:D NO  >:D

Opakuji na fotkách nikdy nevyniknou detaily a střed čili vnitřek je v transnenonové barvě a není to moc vidět. Lepší bude nedávat sem fotky a přivést to rovnou na Lipno

MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Mtron

Citace od: Colonel32 kdy 06.08.2012, 11:17:54
Jo, měch má pravdu - nejvíc mi vadí ta celočervená prostřední část. Chtělo by to více černých detailů.

mě zase vadí u tvých staveb černá, chtělo by to více červených detailů.... prostě nesmysl. >:D >:D >:D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

FilipS

Trošku sem upravil Barvy na fotkách, snad se neurazíš. >:D
Jinak, mám v šuplíku, pár nepresentovaných obraných udělátek v barvách M-tronu. Kdyby si chtěl, na výstavu je můžu zapůjčit, ať se základně zlepší obranyschopnost.

Mtron

Citace od: FilipS kdy 06.08.2012, 16:20:21
Trošku sem upravil Barvy na fotkách, snad se neurazíš. >:D
Jinak, mám v šuplíku, pár nepresentovaných obraných udělátek v barvách M-tronu. Kdyby si chtěl, na výstavu je můžu zapůjčit, ať se základně zlepší obranyschopnost.

neberu to jako urážku, je to štítový generátor a tudíž sám o sobě by měl štítem chránit celou základnu. Jak jsem již uvedl je tato stavba z 85% hotova a bude se na ní ještě pracovat viz detaily. Stavba je teď postavena mimo základnu aby vynikla jako kus. V momentě kdy ji budu ponořovat do celku základny bude mít kolem sebe monorail obranné věže, obranný val, koridor systém a terén. Toto vše dodá stavbě říz a lepší barevnost.

foceno je to pod žárovkami a pracovna se nachází v suterénu domu kam se denní světlo nedostane. Raději utratím peníze za kostky než abych si pořizoval foťák. Vzhledem k vytíženosti nejsem schopen model vynést na terasu a za denního světla to nafotit.


MTRON OUT
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Colonel32

Citace od: Mtron kdy 06.08.2012, 15:55:10
...Lepší bude nedávat sem fotky a přivést to rovnou na Lipno...

Spíš lepší se nezačít rozčilovat okamžitě, jak si někdo dovolí s tebou nesouhlasit.

Fox_25

Hele, jestli někde vyhrabu starý 6MPix kompakt který jsem kdysi měl, tak je tvůj i se stativem který nepoužívám. Jen si asi budeš muset koupit tužkové dobíjecí baterie a trošku se naučit s SW na úpravu fotek. Jen nemá sáňky na blesk což je škoda, ale měl by mít výstup na blesk který když namíříš do stropu a na blesk dáš ubrousek hodí to pěkné měkké světlo.

Mtron

Citace od: Colonel32 kdy 06.08.2012, 16:47:11
Citace od: Mtron kdy 06.08.2012, 15:55:10
...Lepší bude nedávat sem fotky a přivést to rovnou na Lipno...

Spíš lepší se nezačít rozčilovat okamžitě, jak si někdo dovolí s tebou nesouhlasit.

možná bude lepší postavit něco z Diabla.... to není o nesouhlasu. Dal jsem fotky rozpracované stavby. Kritiky si vážím, ovšem dle mého soudu jsou některé pro mě nesmyslné. Jako autor díla pouze reaguji. Nerozčiluji se. Mrzí mě, že neumím fotit. To vše snižuje hodnotu díla.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Colonel32

Citace od: Mtron kdy 06.08.2012, 17:12:20
Dal jsem fotky rozpracované stavby. Kritiky si vážím, ovšem dle mého soudu jsou některé pro mě nesmyslné.

Barvy M:tronu jsou černá, červená a neonově zelená, ne jen červená. Řeknu že mi to přijde divné, protože tam ta černá chybí, ty odpovíš, že na mém hradu je málo červené. To je opravdu úroveň diskuse... klesáme na úroveň K-reportu.

Aki

Mtrone spodek a vršek věže se mi vcelku líbí. Ten "generátor"? štítu uprostřed je taky dobrý nápad, ale ty opěrné pilíře mi tam tvarově nesedí. Chápu že je chceš mít prostorově zajímavé, ale přijde mi to nějak moc do šířky a ve vzduchu na tak, v půdorysu, slabé nožičky.  :-\