(Vlastní) Hover Speeder Bluesquid

Založil Mart5ty, 19.09.2009, 11:56:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mart5ty

Jelikož jsem byl tento týden nemocný, chytla mě stavitelská nálada a po Vortexu vznikl, dle mého názoru, mnohem lepší minifigový model ;D.

Popis: superrychlé vznášedlo, pohon: šest tryskových motorů + 4 pohyblivé směrové trysky (dvě vzadu a dvě vpředu na koncích "křídel" skloubené se světlomety ); kokpit - přístrojová deska, dvě páky (směr a rychlost), po pilotově pravici lehce za ním se nachází navigační zařízení s vysílačkou, po levici osobní puška pilota ; nechybí ukládací prostor s nářadím vzadu za kokpitem ;)

Allconel

fakt pekné, možno by však bolo lepšie keby "kabína" pilota bola trochu vyvýšená, aj keď taká to kompozícia by pripomínala radu už videných sci-fi vechicles

B.A.X.O

Dosť to pripomína AAT z hviezdnych vojen, neviem no.
star wars rulezz

Robbed

Náhodou docela dobrý. Akorát je tam až moc mřížek (hlavně před kokpitem). A celkově by to ještě chtělo trochu uhladit a vyladit (barevně i co se použitých dílků týče).
Chce to cvik, stavět a stavět. Jen tak dál :)

rukay

Mě se to líbí. nahradil bych kabinové krytí nějakým sklem a trochu vyvýšil sedačku. Chudák panáček vůbec nekouká ven.
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Mart5ty

Díky za všechny dosavadní komentáře, pomalu začnu speeder upravovat podle některých vašich rad (vyvýšení sezení pilota, aby něco viděl, menší členitost povrchu, lepší barevné sladění). Bohužel to bude nějakou dobu trvat protože času není moc, rozhodně né od tohoto víkendu až po příští. Co se týče podobnosti s AAT, tak já ji v tom tak nevidím, krytí kabiny zůstane nejspíš takové jaké je, ale to sklo vyzkouším ;).

Jinak se v mé hlavě rodí nápad na nové vznášedlo, ale stavba začne až vyladím toto, snad to dobře dopadne ;D.

Allconel

Citace od: Mart5ty kdy 25.09.2009, 15:16:56
Co se týče podobnosti s AAT, tak já ji v tom tak nevidím, krytí kabiny zůstane nejspíš takové jaké je, ale to sklo vyzkouším ;).


Na tú podobu s AAT som tiež nabádal, hlavne v tom, že keď sa kabína dostane trochu vyššie tak tá podobnosť bude badateľnejšia.