fire station

Založil drakula.luke, 17.09.2010, 16:21:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

drakula.luke

Ahoj postavil jsem hasičskou stanici.
Neni moc propracovana a da mi jeste praci doladit detaily

Steve23

Nebylo by lepší dát to do CAD sekce?Jinak výtvor je doc. dobrej až na to že by to chtělo podložku  :D

mizdas

Možná by to chtělo ještě napsat že jsi to dělal na digital designer, jinak je to moc hezký, nebylo by víc fotek?

drakula.luke

To je fakt taky bych to mohl napsat...coz uz. Woow ono to ma i desky...takove novinky pro me  :) Me musite dat cas abych to vsechno vykoumal co to umi.
Fotky dalsi nemam

mizdas

Tak se s tim nejdřív nauč, projeď to párkrát všechno a pak s perfektním MOCem přijď sem a ukaž nám fotky  ;D.

otaznik

Sekce CAD, říká vám to něco?!

Vlada

I když tato rozpracovaná LDD verze hasičské stanice nemá v tomto tématu co pohledávat, tak i přesto pár slov k tomuto návrhu sem napíši.

Upřímně řečeno, tento návrh se mi už od prvního pohledu nelíbí. Pokud by takovýto návrh prezentovalo dvanáctileté dítě, tak řekněme, že je to počin pochvalný. Samozřejmě s ohledem na jeho věk. Ale co jsem se díval na Tvůj profil, tak Tobě je 21 roků. Na tento věk si představuji mnohem propracovanější návrh, byť třeba budoucího reálného modelu hasičské stanice.

První chybou je, že model nemá žádný podklad (rozuměj Baseplate), druhou chybou je, že v návrhu používáš stavební techniky, které odporují dobrým mravům stavitele (bílá Plate při představě "zaražená" mezi study Baseplate), třetí chybou je celková koncepce zde prezentované hasičské stanice.

Toť asi vše.

Anatyt

Citace od: Vlada kdy 18.09.2010, 22:27:20
...druhou chybou je, že v návrhu používáš stavební techniky, které odporují dobrým mravům stavitele (bílá Plate při představě "zaražená" mezi study Baseplate),...

Ja tam nevidím plate zarazenú do baseplate. Nemyslíš tie biele dvere na "pantoch" ? Ale inak tú techniku, ktorú spomínaš využívalo aj samotné LEGO v oficiálnych modeloch.

Vlada

Ano, myslím, musím se zde ale omluvit, poněvadž jsem si nevšiml, že se jedná o vratové dveře, přichycené k červeným pantům. Na první pohled jsem to chápal jako rozpracovanost.

Ještě k té technice, ano, to máš pravdu, ale po čase i TLC zmoudřelo a doporučilo tuto stavební techniku nevyužívat. Já osobně jsem takto nikdy nečinil.

drakula.luke

Bilou barvu dveri jsem zvolil podle vstupnich dveri. Druha vec je "technika" Puvodne jsem mel jine reseni ktere ovsem po zjisteni ze mi chybi na to prislusne kosticky selhala takze jsem musel improvizovat.
Jenom pro doplneni.

Toto tema bych uzavrel. Jednak ze sem nepatri za coz se omlouvam. Za dalsi kvuli spatnym ohlasum.

Mohu pozadat o smazani tohoto tema prosim?

Diky