FWBC-S (Vlastní) Blacktroni! - Blacktrons!

Založil Kalethrion, 14.02.2013, 22:58:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kalethrion

Nikdy nepodceňujte Blacktrony, jsou vyhlášení svou sebevražednou drzostí. Pokud něco chtějí, vezmou si to – jejich dnešní obětí je dvojice vědců na zasněžené základně Delta IV. Tento lehkovážný pár byl nachytán v nedbalkách a kromě důstojnosti ztratil i veškerá data ze svého výzkumu.

Never underestimate Blacktrons, they're famous for their suicidal courage. If they want something, they take it - their today's victim is a pair of scientists on snowy Delta IV base. This careless couple was caught in the act but didn't lost just the dignity but also all the research data.

Flickr: http://www.flickr.com/photos/90595306@N04/sets/72157632764755289/

blindmelon

Tý slečně v tangách musí bez skafandru umrznout *.  ;D Mimo toho, že se tedy udusí.
Hezký den, Blindmelon

Kalethrion

Citace od: blindmelon kdy 14.02.2013, 23:10:17
Tý slečně v tangách musí bez skafandru umrznout *.  ;D Mimo toho, že se tedy udusí.

Zima jí určitě bude, ale z udušení strach mít nemusí - na téhle planetě je vytvořená umělá atmosféra. Teda aspoň myslím... :)

Mr. Cube


germik

Citace od: blindmelon kdy 14.02.2013, 23:10:17
Tý slečně v tangách musí bez skafandru umrznout *.  ;D Mimo toho, že se tedy udusí.

Já myslím že je pěkně dohřátá ;D...
Super nápad, mě jen přijde ta loď taková zvláštní - hranatá - nevim jak to říct (trochu mi připomíná tvarem čumáku helikoptéru ;D)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Raistlin M

Mě tedy stylem moc ta loď nesedí. Tvar by klidně hranatější u Blacktronu být mohl, ale ta kopule je divná. ;)

Futurion

Loď mi připomíná mouchu. Design v sci-fi celkově nějaká 80. léta. A jak už tu padlo - ta kopule je asi největší úlet.

Raistlin M

Já se hlavně přimlouvám za nějaký sníh a led. Soutěž je o ztvárnění sněhu a ledu a na fotkách je hlavně loď a povrch vcelku homogenní a nezajímavý.

Togaran

Scénka je super :-D
Mě se loď celkem líbí. Nejvíc mě zaujaly nožičky - lyžičky :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Thrawn

Scénka je výborná a vtipná ;D

Loď se mi líbí, má pěkný, typicky blacktronský (Blacktron I) design a líbí se mi i použití minifigové  ;D
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Kalethrion

Děkuji všem za ohlasy! I když Space nestojí ve středu mého zájmu, už dlouho jsem si chtěl postavit nějakou vesmírnou loď. Soutěž mi přišla jako vhodná příležitost a pustil jsem se tedy do stavby, jejíž hlavním bodem měla být právě malá průzkumná loď. Její design odkazuje na hranatá 80. léta, má však i novější kulatější prvky, jako například kokpit. Pravda je, že až později jsem domýšlel pozemní scénu, na jejíž rozmáchlejší realizaci mi už došla energie a nápady - sníh tak možná není středobodem MOCu, ale jen jakýmsi doplňkem. Stavbu jsem si nicméně užil a vyzkoušel si nové stavební techniky, takže se tématice Space budu i v budoucnu rád věnovat.

Raistlin M

Já bych nerad byl za morouse. Mě se to líbí a kdyby to byl volně ložený MOC, tak v pohodě. Jen se snažím, což je asi i účel prezentace ostatním před uzávěrkou soutěže, vypíchnout nějaké věci k vylepšení. Kokpit v tr-yellow asi pro nespace stavitele není snadná záležitost. Na druhou stranu, nějaké výraznější stopy po přistání ve sněhu a následné kusy ledu jsou už věcí bílé a tr-clear.  ;)

Kalethrion

No ten kokpit je jediný trans yellow který mám, takže to nebyla ani tak otázka volby - i tak jsem s ním však spokojem. S terénem jsem si opravdu mohl vyhrát víc, ale při jeho stavbě už jsem trošku vyhořel :)

Marty713