SKALICA U SENICE (07.04.2017 - 10.06.) Pozvánka k účasti na mezinárodní výstavě

Založil Peesko, 18.11.2016, 19:24:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Peesko

Zdravím, přátelé kostiček Lego!!!

Chtěl bych Vás všechny sezvat k aktivní spoluúčasti na připravované výstavě s mezinárodní účastí, která se bude konat v rámci oslav 800. výročí od založení slovenského města Skalica u Senice. Termín výstavy je uzpůsoben možné návaznosti po ukončení výstavy v Popradu. Je vítána vlastní tvorba i tématicky kompletní edice Vašich sbírkových fondů. Jednotlivé expozice budou vystaveny na plošná dioramata zabezpečená zábradlím, bariérami a hlídána kustody.

Za spoluúčast na výstavě (zapůjčení exponátů, fyzická tvorba dioramat a expozic, kolektivní projekt) je vypsána podpora Lego stavebnic dle nabídky, dále možnost proplatit kostky Lego pro MOC tvorbu. Ubytování pro stavitele větších expozic bude zajištěno. Dopravu větších exponátů lze pro Vás také zajistit. Další benefity samozřejmostí dle míry užší spolupráce.

Předem děkuji za Váš zájem o účast. Prosím o informaci každého, jaké téma byste měli možnost vystavit. Zda-li MOC tvorbu, nebo tématicky laděné tovární série? Jakou plochu budete pro své expozice potřebovat? Dle těchto informací bude postupně připraven návrh velikostí jednotlivých expozic a také rozmístění herních zón ve vyhrazené ploše. 


S pozdravem Peesko.
Peesko