LEGO the Lord of the Rings série

Založil BartolomeoDaiz, 21.10.2012, 13:22:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

BartolomeoDaiz

Krásný den, LEGO hračičky! Není tomu dávno, co jsem skoupil kompletní sérii u nás dostupných setů Lega Pán prstenů. Natolik mne zaujaly, že jsem na ně udělal recenzi. Kdosi se mi tam v komentáři zmínil, že by recenze obstála i tady na Kostky.org. Takže to zkusím. Třeba vás zaujme a nebo budete cítit stejné názory na nové LEGO, jako já. Recenzi najdete na mém blogu Promítání a LEGO:

http://ondrejsiroky.blogspot.cz/2012/10/jeden-prsten-vladne-vsem-ale-co-kdyz.html

Přeji příjemné počtení.

Icewalker

No nevím, zda recenze projde... Přece jen použití termínu "panáček", to se tu nenosí  ;D

Mě se recenze velmi líbila, a kdybych měl pár tisíc bokem, jistě bych si vše pořídil. Zatím stále jen dumám nad Gandalfovým vozem.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Aki

Moc pěkná recenze.
Taky nejsem zrovna nadšen způsobem jakým se překládají oficiální názvy setů. Vždycky si říkám, že to překládá jen nějaký robot a výrazy, které nemá v paměti nepřeloží. A to nemluvím o slovosledu atd...
Co se týče toho černého cosi uvnitř Větrova: Nejsem zrovna odborník na LOTR (ostatně knihu jsem přečetl poprvé teprve pod dojmem filmů), ale pokud si pamatuji, tak Větrov byla původně věž "severního království" ve které byla uložená stejná "koule" kterou později ukořistil Pipin v Othranku. Další taková věž pak byla i tam co se Frodo odtrhnul od zbytku Společenstva. Tudíž se domnívám že jde o držák takovéto "koule".
Ještě mne pak napadlo, že vlastně jde Větrov zaměnit za tu věž nad řekou. Stačilo by pozměnit figurky a přidat elfí čluny.

PS Sorry že si nevzpomínám na všechny ty správné názvy.  :-[

Mr. Cube


Ptakus

Pěkná rezenze. Na Hobbita a novou vlnu Lotr setů se nechystáš? >:D

BartolomeoDaiz

Díky. No, na kompletní sérii už jsem se nevzmohl I proto, že se u nás všechno nevydávalo. Ale mám z Hobita dost kousků. A taky jsem sehnal Orthank  8)

Mr. Cube

#6
Já myslím, že u nás bylo z Hobita k sehnání vše.  ??? Samozřejmě, jak kde (hračkářství). Ale na netu určitě.