#1 Pražská hradařská hospoda

Založil Colonel32, 13.06.2012, 12:09:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

Představa je následující:

S dostatečným časovým předstihem by byla zvolena některá sobota, setkání by se uskutečnilo u mně na zahradě a bylo by spojené s grilováním masa a konzumací alkoholických nápujů (především piva nebo vína). Tématem konvezrace by byla především historie jako takové a možnosti jejího ztvárnění z Lega. Pro mimopražské by byla možnost přespat (i když v podmínkách středověk trochu připomínajících) do neděle.

Dejte prosím vědět, zda by o takovou akci vůbec byl zájem.

Jamesek

Je to jen pro lego hradaře nebo i klub přátel hradařů, kteří přímo hrady z lega nestaví, ale třeba rozumí trošku historii, stavitelství nebo jsou jen fanoušky? .. :)

Colonel32

Není potřeba účast komukoli zakazovat. Spíše ať každý zváží sám, zda by se tam nenudil, pokud většina bude mluvit o hradech.

yanice

já bych byla určitě pro. Alkoholu sice holdovat nemohu (a přiznávám, že nejsem příliš společenský člověk), nicméně hrady, zámky a historie jsou tématem z nejmilejších.  Navíc mně čeká státnice z historie.
Přespání možné i u mně, pokud se nebojíte pitbulů.

Luky1987

Kde konkrétně by bylo místo konání, pokud to nejsou nějaké tajné souřadnice ;)

Colonel32

Přecijen, jsme na netu a číst to tu může kde kdo, takže myslím bude stačit, když uvedu "v dosahu stanice metra "C" Roztyly, případně Jižní spojky a Brněnské D1 dálnice."

Konkrétní adresu bych poslal přihlášeným zájemcům v SZ.

Ryxe

Pokud se tuto akci podaří uspořádat, rád bych se zúčastnil. Mohlo by být fajn, pokecat o hradech.  ;)

linhi

Pokud to bude v nejakem dobrem terminu tak rad prijedu.

gearcs

Když to půjde časově, tak se taky stavím.

Hardegon

Mohla by to být zajímavé sešlost. Ale rozhodující je teda ten čas.

Colonel32

No moje původní představa je nějaká sobota během léta. Má někdo lepší nápad?

Otázka je, co udělat v případě, že to zorganizujeme měsíc dopředu aby měli všichni čas, a pak se na poslední chvíli zkazí počasí, jestli hospodu zrušit a posunout na jiný termín, nebo grilovat uvnitř a místo uhelného grilu použít elektrický. (nebude to mít takovou historickou atmosféru)

Aki

Nápad je to zajímavý, ale jsem si zcela jistý, že letošní léto se krom dlouhodobě plánovaných akcí ještě nikam nedostanu. Škoda.