6393 - Big Rig Truck Stop

Založil rdk, 26.11.2005, 21:36:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

rdk

Z dílů sem postavil set 6393 - Big Rig Truck Stop z roku 1987. (Děkuji vezírovi za upozornění na něj. ;) ). Chybí mi do něj v podstatě jen drobnosti a potisky. 8)

Tento set nebyl k vidění v běžném katalogu (AFAIK), šlo o limited release pouze v USA. Donedávna sem o jeho existenci neměl ani tušení. Podle mě jde o jeden z nejlepších town setů. Posuďte sami:

Mates

Velmi, ale opravdu, velmi hezké!!! ::) :o :'(
Mám poslintanou klávesnici, jdu spát!!! :P :D

Micho

Citace od: rdk kdy 26.11.2005, 21:36:04
Tento set nebyl k vidění v běžném katalogu (AFAIK), šlo o limited release pouze v USA. Donedávna sem o jeho existenci neměl ani tušení. Podle mě jde o jeden z nejlepších town setů.

Tak toto vidím aj ja prvykrát. Je to také jenoduché a pritom fakt celkom dobré. Páči sa mi, to by som aj bral. Aj návod na to samozrejme je, takže nemal by byť problém.

Colonel32

2 Micho: no, ty bys bral vsechno, to vime vsichni... brat tenhle set ti nikdo nebrani, ale jen tak pro informaci, maji ho pouze ve 4 bl shopech, vsechny v USA a cena zacina na 130ti dolarech...

ja sam o tom setu vim uz asi tri ctvrte roku, doporucuji vsem, kdo o nem nevedeli, aby si prosli lugnet/town, vsechny limited releasy tam najdete taky.

Micho

Citace od: Colonel32 kdy 26.11.2005, 23:23:08
2 Micho: no, ty bys bral vsechno, to vime vsichni... brat tenhle set ti nikdo nebrani, ale jen tak pro informaci, maji ho pouze ve 4 bl shopech, vsechny v USA a cena zacina na 130ti dolarech...

Nejako si C32 zbytočne nažhavaný, takže kľud.  ;D  Ja som tým vyjadril sympatie k tomuto setu a úprimne som sa priznal, že tento set nepoznám. A určite ma nenapadlo ho hľadať po nejakých obchodoch. Takže si si spravil C32 nesprávne závery.

To či by som ho kúpil alebo nie, to je druhá vec. Často hodnotím sety aj z pohľadu zaujímavosti pre mojích detvákov. Snažím sa vžiť do ich pohľadu, či by ich to zaujalo a v tomto prípade podľa mojích skúsenosti som bol presvedčený, že áno.

Ja som pracujúci človek a nemám toľko toho času, aby som presedel denne hodiny nad všetkým možným okolo Lega, aj keď niekedy by som to rád spravil. Lego sa mi stálo mojím novým hobby a venujem sa mu celkom intenzívne 1,5 roka. A keď niečo neviem, tak nemám problém sa na to spýtať. Aj keď by to možno bola pre dlhoročných AFOL-ov somarinka.

myth

Keď sa na ten set pozerám musím povedať starú známu vetu (na ktorú sú tu poniektorí už alergickí :D ) - zlaté 80-te roky (a začiatok 90-tych).
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

otaznik

Koukám, že tu budu asi jedinej komu se tenhle set dost nelíbí. Musím říct, že když jsem ho viděl poprvé (cca 2 roky dozadu), tak mě taky zaujal, ale pak jsem ho podrobně prozkoumal (návod, fotky) a prostě se mi nelíbí  :)

Ale kdybych se k němu někde dostal, tak bych si ho nechal, to musím přiznat.

Colonel32

projevila by se sberatelska vasen  ;D

chadzi

tenhle set je vynikajici, hlavne se samolepkama. jednou jsem ho zahlid na ebay.de (nevim jak se tam dostal, ale byl tam) se start price 8 EUR ktera drzela asi az do 5ti minut pred koncem. pak se to ale zvrhlo tak jsem jeste zkousel bidovat za 75 EUR, ale nakonec to slo asi za 120... takze jak pise colonel,pekne mastnej set, ale do lego townu parada. dalsi zajimavy rare town set je napr. 6391 Cargo Center (btw taky pekne mastnej...)

http://guide.lugnet.com/set/6391

rdk

Citace od: chadzi kdy 28.11.2005, 08:30:06
tenhle set je vynikajici, hlavne se samolepkama.

V tomto setu sou nálepky jen na oknech 1x4x5. Vše ostatní jsou potisky. 8)

chadzi

jj to je mozny, ale ty bricky budou asi rare... na ebay maj samolepky (myslim ze je dokonce mam  8) )

*tralala*