Lego store na slovensku?

Založil votrelec, 19.09.2014, 09:17:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

votrelec

CitaceV Bory Mall otvorí svoje prvé slovenské predajne niekoľko nových značiek (Sinsay, LEGO, Skechers, Yamamay, detské fashion koncepty Brums, Mayoral a i.)

odkaz na PR clanok:
http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spravy-z-bratislavy/byvanie-sluzby/nakupy-sdetmi-budu-od-novembra-jednoduchsie.html?page_id=328008&mobile=F

juraj

To sa mi ani verit nechce. Uverim, az ked tam pouzijem VIP kartu :).

mesje

tak to by bola ina pecka...

votrelec

na oficialnej stranke shoping centra http://bory.com/sk/mall

CitaceVeľký  výber  hračiek  a vybavenia pre deti rodičia nájdu v predajniach Alltoys, LEGO a DRÁČIK.

S.t.a.l.k.e.r.

Nebude to len obchod s oblečením? Bol v Avione, ale tuším ho tam naposledy už nevidel.

mesje

Od dobre informovaného zdroja som zistil, že by tam mal byť oficiálny lego store, ale len 2. stupňa. Sú totiž dva typy: 1. stupeň - s brickmi, pohármi, kombinovaním figov a 2. stupeň - bez týchto dvoch vecí a s trochu iným nábytkom. V tomto našom shope sa nepodarilo splniť podmienky pre 1. stupeň. Ale malo by ísť stále o oficiálny lego shop. Samozrejme naisto to uvidíme až keď otvoria - klúčová vec je, aby tam mali ceny ako na shop.lego.com, VIP karty a exkluzivity + bonusové setíky.
Zaujímavé to bude aj z toho pohľadu, že doručovať zo shop.lego.com na Slovensko sa nedá, ale kamenný lego shop by tu bol. Vzniká otázka, či bude možné nechať si doručiť objednávku z webu na túto predajňu (napr ak v nej nebudú mať žiadaný set).

Drobuliatko

Obchod bude. Ale ceny nebudu nijak extra vyhodne oproti inym predajjniam na SK a NEBUDU tam uplne vsetky exclusive sety (ako v Lego Store Vieden, alebo TRU). VIP program platit bude, ako v kazdom LS.

votrelec


korn24

Tak som sa tam bol pozriet dneska. Klasicky Dracik som minul pri pohlade na predajnu KOCKA! Bezim dnu a zrazu zistim ze na cenovkach je logo ALLTOYS!
Neskor si uvedomujem, ze predajna KOCKA je spojena s ALLTOYS. Takze nic specializovane akurat velka predajna s ktorej sa da prejst do klasickeho ALLTOYS. Ceny katalogove. Sety aj vacsie. Maju aj Death Star.

Anatyt

Citace od: korn24 kdy 15.11.2014, 23:51:42Sety aj vacsie. Maju aj Death Star.

To ma aj Tesco v meste.

papluh

#10
No Tesco si tam tie 1-2 kusy DS s krabicami poničenými bezpečnostnou páskou celkom drží. Ale to sú skôr náhodné kusy a nieje to porovnateľné s týmto novým Alltoys kútikom. Áno, Tesco máva  Club zľavy, ale pokiaľ tam nejdeš ráno na otváračku, tak priekupníci ti tam maximálne nechajú exkluzívnejšie sety len v naozaj poničenej škatuli...
Nieje to nič pre nás hľadajúcich akcie, či exkluzívne ponuky. Ale takto zásobená predajňa v BA nieje.

mesje

Ten obchod je totalne sklamanie. Boli dohady ci nepojde o lego store na sposob Viedni ci Budapesti, ale nakoniec je to len sucast Alltoys vyhradena pre lego, akurat na vacsej ploche, ale nazyvat to osobitnym lego obchodom je uplne zavadzanie. Je tam akurat viac setov - ci uz beznyh alebo exkluzivov. Ale ziadne exkluzivy co maju lego store - Ideas, polybagy, a pod. Pre AFOLov je to neupouzitelne - exkluzivy maju za tvrdu katalogovu cenu, tj vacsina ludi co ide po tychto setoch, si ich vie zohnat lacnejsie inde. A bezne sety ludia kupia vo vacsom len pred vianocami - na to tam nemuseli mat take velke oddelenie, stacilo standardne oddelenie a vylozit 1-2 kusy z daneho setu. Podla mna to tam dlho nevydrzi - samotny predaj lega neuzivi tu plochu.

papluh

To by sme asi boli prvou krajinou, čo nemá webshop lego.com a mala by oficiálnu kamennú predajňu. Navyše Slovensko nieje oficiálne ani vo VIP programe.

Jo a v Budapešti to nevyzerá na oficiálny LEGO Store, nieje v zozname http://stores.lego.com/hu-hu/stores, stránka im odkazuje niekam na Facebook a podobne.

mesje

Citace od: papluh kdy 16.11.2014, 03:29:17
To by sme asi boli prvou krajinou, čo nemá webshop lego.com a mala by oficiálnu kamennú predajňu. Navyše Slovensko nieje oficiálne ani vo VIP programe.

Jo a v Budapešti to nevyzerá na oficiálny LEGO Store, nieje v zozname http://stores.lego.com/hu-hu/stores, stránka im odkazuje niekam na Facebook a podobne.

Tak dufal som ze zaroven rozsiria aj dorucovanie na Slovensko, snad to nemoze byt taka veda, ked dorucuju do okolitych krajin a tipujem, ze mnohe zasielky aj idu fyzicky cez slovensko...
Ta budapest je zvlastna, vyzera to ako lego store, ale neni v zozname, a napr tam predavaju aj non-lego diely (zbrane pre figy). Ale stacila aby aj taka predajna, lebo klasicke lego store exkluzivity v budapesti maju, a zrejme aj vip karty platia...