Konec Pixmanie v ČR

Založil blindmelon, 28.03.2013, 13:01:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

blindmelon

Hezký den, Blindmelon

Anatyt

Nielen v ČR - v celej východnej Európe.

Fox_25

Nevím jestli je to tak velká škoda, když jsem se aktivně před lety zabýval fotografováním tak mě celkem vyděsilo když jsem si četl o tom jak pixmania dělá "reklamace", měli hodně zajímavé ceny fototechniky.

http://pixy.cz/pixynergia/2009/01/16/nakup-na-pixmanii-bych-si-dobre-rozmyslel

Samozřejmě velice podobně vypadali reklamace dražší fototechniky, tak nějak mám pocit že odněkud brali kazové zboží za podstatně nižší ceny.

U Lega tohle asi zase tak moc nevadí, chybějící a poškozené dílky dodá TLC.

mesje

az taka velka skoda to nebude... volakedy sa tam dalo nieco vyhodne kupit, ale uz to posledneho 1,5 roka nestalo za vela - bola len jedna zlavova akcia niekedy na jesen, a aj to trvala necelych 24 hod. Stal sa z toho bezny eshop so standardnymi cenami ale vyssim postovnym, takze nebude chybat...

Shadowinek

No Pixmania zavřela provoz ve 12ti zemích z 26ti, ale obrat v těch 12ti zemích byl minimální z celkového obratu. Taky zavřela několik kategorií, kde byl malý obrat. Problém s reklamacemi a špatnou pověstí Pixmanie je hodně způsoben také tím, že člověk který nakoupí bez problému, tak to nikde nenapíše. Zatímco člověk, který problém měl o tom napíše aspoň 5 článků. Např. odkazovaný článek je 4 roky starý a ještě z doby, kdy zákaznická podpora byla umístěna ve Francii a ne v Brně :)

pasin11

S tímto obchodem jsem měl jen dobré zkušenosti. Za 2 roky jsem udělal asi 8 nákupů za cca. 40.000,-Kč, za super ceny (asi 60% doporučené). Osobně uzavření obchodu lituji.

Tomtombuy

Taky trochu lituji, povedlo se mi tam několikrát na poslední chvíli sehnat např. Maersk Train či 10193, když už byly jinde vyprodané či za vysoké ceny.