Co?

Domluva byla jasná, ale možná jsem to špatně pochopil:
Peki dodá vše co má - to se stalo
-> já a stimpi jsme se na to koukli a zjistili, že tam toho dost chybí
-> domluvili jsme se, že se na to Stimpi podívá, projde a doplní (tady jsme se asi nepochopili)
-> po asi 2 týdnech předložil Stimpi koncept rollupu na téma "Co je AFOL"
-> text zůstal nezměněn, jde jen o grafický návrh.
Takže, pokud budu mít souhlas přítomných, rád projdu texty, sem tam je upravím, zestručním, rozhesluji a připravím koncept layoutu a grafiky rollupu. Ale k tématu č. 1 -
Kostky.org - Kdo jsme a co děláme? - nemáme v tuhle chvíli ani čárku. Resp. máme jen tohle:
Takovým československým LUGem je neformální sdružení Kostky.org, virtuálně provozované nad diskuzním fórem běžícím na adrese www.kostky.org.
AFOLové jsou tedy stavitelé nebo sběratelé, ochotní vyměňovat si své zkušenosti, spolupracovat a sdílet své stavitelské úspěchy. Rádi se pochlubí nejen mezi sebou, ale i ostatním na výstavách podobných této, které probíhají každoročně na mnoha místech České a Slovenské republiky. Nemám problém s copywritingem, ale potřebuji aspoň v bodech materiál. Aktuálně mám k dispozici (počítám jen texty týkající se přímo Kostek, nikoli LEGO obecně) tyto témata:
Space - 5 a půl stran textu a obrázků o jednotlivých rasách LEGO SPACE (Classic, Spyrius, M-Tron, Futuron atd. - nejmladší na seznamu jsou Insectoids)
Soutěže na kostkách - dost obecný text o tom, že se na fóru konají soutěže
Radnice Sedlčany - několik řádek o tomto MOC
Micro - o stavění v micro měřítku zaměřené ale na Micropolis - tedy architektura, nic víc
Set vs. MOC - popsán rozdíl
Výstavy LEGO modelů - O tom, že je LEGO hezká stavebnice, kterou si lidé rádi vystavují a Kostky pořádají vlastní výstavy
AFOL - kdo to je a co dělá
Zpracuju to, ale je otázkou, zda by se na tyhle texty neměli podívat třeba aspoň moderátoři jednotlivých sekcí a sem tam něco doplnit (např. chceme rollup o space tématu věnovat popisu jednotlivých ras, které jsou spíše zajímavostí pro AFOLy.
Bylo by taky fajn, aby se udělal rollup o
Trains, Castle, Technicu, Společných projektech atd. K dispozici mám ještě materiál o LTTT, to je dost specifická oblast, nevím jak moc spojená s výstavou -> věnoval bych jí jen část rollupu, ne jeden samostatný.
Myslím, že narážíme na to, že tu není nikdo, kdo by to vedl. Jeden čeká na druhého, třetí si jde po svým a čtvrtý to jen pozoruje.