Nějak nejsem tímto domem zaujat.Očekával jsem zábavnější pojetí strašidelného domu, plného například pastí, nástrah, samostřílů apod.To že se dům rozevírá na půlku sice vypadá zajímavě, ale hratelnosti to nepřidá, jelikož je každé patro v důsledku hodně úzké.
Interiér takový nanicovatý a chybí mi člen monster fighters týmu, když už je tam, snad po sté v různých setech, rodina upírů.
I já si dokáži představit plno různých strašidelných domů. Jeden třeba podobný tomu v Psychu, druhý tomu z Addamsovy rodiny, zkrátka do škatulky "Strašidelný dům" se dá zařadit plno staveb: opravdický strašidelný, plný přízraků a děsivých věcí, nebo jen opuštěný a zchátralý, nebo třeba honosné starobylé sídlo. Tenhle do mých představ zapadá a navíc je krásně navržený a skvěle vypadá.
Mimochodem, Lord Vampyre se v tomto setu objevuje potřetí, jeho manželka podruhé. Monster Fighters mají každý po dvou setech, Jack McHammer je ve třech. Čili nevidím důvod si stěžovat. Krom toho tu máš dvě unikátní monstra. A celé je to exkluzivní set, který se má nějak lišit od zbytku série. A když to vezmu z druhého konce, hratelnosti, doberu se stejného závěru. Lidský hrdina by budil dojem vyvolávání konfliktu s monstry a tady jde spíš o tu výstavní hodnotu, než střílení, ježdění a odpalování.