Témata uživatele

Založil Petronel, 27.04.2011, 11:46:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Měl bych takový dotaz:

ono nejde vyhledat, nebo zobrazit všechny témata daného uživatele? V profilu jdou zobrazit jen příspěvky seřazené od toho posledního. Ale co témata? To se nemůžu podívat jaké všechny témata jsem já nebo někdo jiný založil? Nebo jsem tuto funkci jen někde přehlédl?  :) Díky za odpověď

Hana129

Zrovna po tomto jsem minulý týden taky pátrala,  byla by to fajn funkce.

Petronel

Nějak se tu práší na toto téma... Nešlo by to nějak zařídit? Myslím, že by to byla velmi dobrá vlastnost. Protože v jednotlivých kategoriích už je tolik témat, že se na ty starší už nikdo ani nepodívá a takto by se mohl člověk podívat co za celou dobu postavil (nebo tedy aspoň které témata založil) např. Diidy, Colonel, Otaznik, Hardegon......... a spol  ;) no prostě na všechny  >:D
Určitě by to byla velmi oblíbená funkce pro spousty lidí. Je nějaká možnost něco takového "urobit"?  ;)

Aspoň nějakou odpověď prosím.

Jindroush

Taková vlastnost prostě v SMF 1.x není.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

TomG

#4
Maximálně jde zobrazit všechny poslední příspěvky daného uživatele, jak je dávál na fórum bez třídění, co kam patří. Cokoliv jiné by musel někdo v této verzi fóra naprogramovat.

Stačí kliknout na nick uživatele a následně na "Zobrazit poslední příspěvky uživatele.".
Only the best can survive.

Petronel

Tak to je veliká škoda. Taklen spousty dobrých děl ulehlo v zapomnění a jsou navždy zapadnuty v té ohromné hromadě témat stovky uživatelů...  :-\ Tak jedině koukat na obrázky v brickshelf a flickr galerii. No nedá se svítit...

Citace od: TomG kdy 22.08.2011, 08:32:03
Maximálně jde zobrazit všechny poslední příspěvky daného uživatele, jak je dávál na fórum bez třídění, co kam patří.

to samozřejmě je jasná věc, viz. první příspěvek, ale tato funkce nemá žádný význam, hlavně u lidí, kteří každý den sypou další a další příspěvky. Nedá se v tom najít co založili a postavili, to by se museli hledat témata.

No nic, tak bohužel..

martinlx

Pokud s tím Velký vezír bude souhlasit tak se o to můžu pokusit. Sice programuji v něčem jiném, ale kolem PHP a MySQL jsem taky prošel a tohle by nemuselo být nic složitého. Aktuálně zápasím s časem, ale zima už se blíží ...  ;)  Takže Jindroushi, souhlasíte?

Měch

A nebo na každou stránku tématu požít Ctrl + F a jméno uživatele. Je to sice zdlouhavé, ale ne na celý den.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Robbed

Citace od: malý Měch kdy 23.08.2011, 15:22:35
A nebo na každou stránku tématu požít Ctrl + F a jméno uživatele. Je to sice zdlouhavé, ale ne na celý den.

To si můžeš rovnou setřídit témata podle jména uživatele. Zdlouhavé je akorát to, že to musíš udělat v každé sekci zvlášť (town, train... atd)

TomG

Tak mě napadá, na některých zahraničních fórech jsem to viděl řešené tak, že uživatelé měli jedno téma, kam sázeli odkazy na svá zajímavá témata. Případně pokud měli jedno velké téma, tak měli v prvním příspěvku rozcestník, kde odkazovali na jednotlivé stránky a příspěvky.

Co na to udělat kategorii, kde by mohl mít každý uživatel vlastní téma, kde se může tento rozcestník vytvořit?
Only the best can survive.

Petronel

Zajímavý nápad, to taky nezní špatně. Ale rozhodně by bylo asi lepší kdyby třeba martinlx nebo někdo jiný zprovoznil tu funkci. Aspoň by se mohli vyhrabat na fóru sto let stará témata některého uživatele a nemuselo by se jednat jen o ty nej nej stavby  ;)
A řešení co zde bylo ještě uvedeno (Ctrl + F) je šílené  :P  >:D

Colonel32


Ondra

Too much efficiency for too low battery?  ;D

Colonel32

Too much effort for too little benefit.  ;D

Ondra

Já jsem si říkál že to asi to s tou baterií nebude, ale ani strýček Google to pořádně nezná.Domnívám se však, že když se to rozšíří tak jedině mezi RC modeláři a to jako bateriová verze  ;) .