Výstava Spa-Francorchamps, Belgie 23.-24.10.2021

Založil Robbed, 30.10.2021, 10:08:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Minuůý víkend jsem se já a Cami5 zůčastnili výstavy v Belgii, na závodním okruhu Spa-Francorchamps. Výstavu organizoval RLUG Walug a nacházela se přímo v budovách nad stáji, v prostorách pro VIP během velkých závodů. Tento víkend se konal jen "menší" závod - 24hodin Citroën 2CV, takže tyto prostory byly k dispozici, a údajně bylo vedení okruhu rádo, že se to nějak využije. Přesnou velikost výstavy nevím, ale rozpínala se ve třech celkem velkých místnostech, větší část tvořily MOCy (v těchto končinách jsou víc běžné tovární sety), sem tam nějaký prodejce. Jako hosté tam byli Mirko Soppelsa (známý SW stavitel, jezdí na Skaerbaek, https://www.starbricks.net/) a taky jeden z finalistů FR Lego Masters - Xavier.

Organizace byla dobrá, organizátoři zajistili ubytování (část jsme platili), obědy sandwiche, občerstvení. Sobotní AFOL večeře pak byla v restauraci na okruhu přímo nad výstavou, formou bufetu, ale jelikož zároveň probíhal závod, tak restaurace byla plná mudlů. Hry a tombola se tak přesunula na neděli ráno, kde pak nebyl takový hluk. 

I přes některé nedostatky jsme si výstavu užili, a organizátoři už plánují i příští rok na stejném místě. Moc se mi líbilo, že člověk mohl zároveň pozorovat z okna závod, dodalo to tomu nový rozměr.

Robbed

...