Re:Uděláme radost LEGEM 2018 Ústí nad Labem

Založil Ryxe, 12.09.2018, 19:02:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Ryxe

Začal jsem dělat úpravy v seznamu. Dárci, od kterých už dárky dorazily budou označeni zelenou barvou.  Dárky, které jste předali Robovi na třídění jsem bohužel zatím nemohl převzít. Marodil jsem, tak jsem nemohl z domu, proto zatím nejsou zelené. Díky za pochopení :-)

Ryxe

Hlásím předávací termín na oddělení v Ústí nad Labem. Bude se jednat o sobotu 8.12. . Prosím všechny, kteří by měli o účast na předávání zájem, nechť se nahlásí. Díky moc, všem přeji pěkný večer :-)

Ravenhorn

Zajímavé. Zrovna tu sobotu plánuji cestu do Drážďan, takže teoreticky by to šlo. Jen jde o časově to zkloubit. Buď by to muselo být brzo dopoledne tj. 9-10 hodina, nebo pak spíš později odpoledne třeba 16-18 hodina.   ;)
Castle, Pirates a Star Wars.

Ryxe

Už se dárky pomalu hromadí. Velký dík všem dárcům ;-). Pomalu začneme se Zuzkou rozdělovat a připravovat.

Ryxe

Ahoj všem, dnes mi psala paní Sokolová zdali by se nenašel ještě jeden dárce. Přišel jim na oddělení nový pacient. Jmenuje se Pepík, je mu 5 let a má rád auta nebo policajty. Našel by se ještě někdo, kdo by chtěl Pepíkovi udělat radost? Děkuji ;)

Ryxe

Ahoj, jelikož se nám předávací akce kvapem blíží, chtěl jsem Vás poprosit o kontrolu seznamu, zdali jsem někoho náhodou nezapomněl "zazelenit". Prosím, ty, od kterých zatím dárek nedorazil (a nemluvili jsme již spolu) ať mi prosím dají vědět, jak to s jejich dárečky vypadá. Rádi bychom už začali balit, tak abychom měli představu, kdy s nimi můžeme počítat, případně, zdali je máme řešit jinak. Díky moc

Ryxe

Připomínám termín předávání. Bude se konat v sobotu 8.12. ve 14:00. Prosím tedy o seznam účastníků. Bude zájem po akci udělat nějaké společné sezení, procházku?

Ryxe

Ahoj,
v Ústí nás budou čekat v sobotu 8.12. ve 14:00 v Masarykově nemocnici, pavilon D2. Záchytný bod je čerpací stanice Shell, která je hned u nemocnice. Chci se domluvit s těmi, kdo se budou účastnit, zdali chceme dát třeba před akcí oběd, posezení? My budeme určitě v Ústí dřív.

peki

Citace od: Ryxe kdy 05.12.2018, 20:20:13
Ahoj,
v Ústí nás budou čekat v sobotu 8.12. ve 14:00 v Masarykově nemocnici, pavilon D2. Záchytný bod je čerpací stanice Shell, která je hned u nemocnice. Chci se domluvit s těmi, kdo se budou účastnit, zdali chceme dát třeba před akcí oběd, posezení? My budeme určitě v Ústí dřív.

Já jsem pro. Dám tam info o zakládání spolku.

Ryxe

#39
Pro ty, kteří  by chtěli hromadně  poobědvat před předáváním dárků jsem zamluvil  na 12:00 stůl v restauraci Kocanda  (odkaz dám odpoledne,  až budu u PC). Prosím všechny,  kdo se chce zúčastnit,  nechť mi napíšou.

Na oběd zatím počítám  s : Pekarkovi
                                                 Mtron
                                                 Horáčkovi

Dorazí  do nemocnice: Bruno

Ryxe

Adresa restaurace Kocanda je: Plynárenská 325/47, Ústí nad Labem   http://www.restauracekocanda.cz/
Budeme se na Vás těšit ;)

Ryxe

Včera, 8.12. jsme vyrazili předávat dárky dětem na hematoonkologické oddělení do Ústí nad Labem. Nakonec jsme se sešli my (Ryxe, Sanna a náš Kubík), Peki s Lenkou a Zuzkou, Mtron a Bruno. Na doporučení Mtrona jsme se sešli v restauraci Kocanda, abychom se posilnili a poklábosili. Jídlo bylo opravdu výborné a nakonec došlo i na přídavek v podobě buchtiček se šodó, na které jsme se vrhli téměř všichni z jednoho talíře  ;D.

Ve 14:00 jsme dorazili na oddělení, kde na nás již čekaly děti s rodiči a tak jsme se hned pustili do rozdávání dárků. Největší překvapení bylo, když některé děti co si přicházely pro balíček, nesly dárečky pro nás. Po předání dárků se děti velmi rychle jaly trhat obalové papíry a některé by asi nejraději začaly stavět rovnou na místě ;D. Bylo opravdu hezké, vidět tu radost, kterou jim dárky udělaly. Všechny tyto děti jsou buď v udržovací léčbě, nebo jí už mají za sebou, přišly tedy na setkání s námi a pak mohly zase domů. Byl tam však i jeden chlapeček, který je hospitalizován. Jmenuje se Pepík a nemohl za námi přijít, tak jsme mu dáreček šli dát na pokoj. Pepík zrovna spinkal, tak jsme mu balíček nechali na pokoji. Když už jsme byli na cestě domů, přišla mi od paní Sokolové fotka, že Pepík má již postaveno.

Chtěl bych moc poděkovat Vám všem, kteří jste se zapojili. Přál bych Vám všem vidět tu radost, kterou dárky dětem udělaly  ;).

Dnes jsme zapálili svíčky na krásné perníkové hvězdičce, která je od jedné z holčiček.

Přeji Vám všem krásnou druhou adventní neděli a ještě jednou velký dík Vám všem ;).




Ravenhorn

Super.

Škoda, že jsem tam nemohl být, snad můj dárek udělal taky radost :-)  ;)
Castle, Pirates a Star Wars.

peki

Přikládám rychlou fotodokumentaci, zdařilé akce. Ústí nás sice přivítalo pošmourným sychravým dnem, ale tím jsme se nenechali zviklat. Sraz byl del informací výše v (zvenku naprosto nenápadné sídlištní restauraci) Kocanda, kde vaří naprosto luxusně.

Posilnění vynikajícím obědem, který jsem zakončili desertem v podobě buchtiček se šodó (napřed jsme dojídali po dětech, ale byly tak vynikající že jsme objednali další porci) jsme vyrazili k nemocnici.

V nemocnici se nás ujala usměvavá sestřička, která s ryxem koordinovala celou akci. Dárky jsme mohli dokonce osobě předat několika dětem, které dorazili. Děti měli z dárků radost. Po rozbalení začala otevírání krabic a zkoumání pytlíků.

Z diskuse s rodiči jsme se dozvěděli, že léčba s následnými  kontrolami trvá cca 2 roky. Během této doby se vytvoří kolektivy dětí a rodičů, které  spolu podnikají různé akce v rámci ozdravných pobytů.

Chtěl by jsem poděkovat všem kostkařům kteří se zapojili a Ryxemu za organizaci akce.
   

peki

pokr. fotek

Foton

Koukám že i Vy jste byli obdarováni.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

JardaL

Nádhera. Škoda, že jsem nemohl dorazit.
Třeba zase za rok.
J.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

hobby

Takovýhle lego-zážitek je víc, než si něco postavit 8)

Chairudo

Super, snad tu pěknou atmosféru zopakujeme i u nás :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Ryxe

Ano, byla to opravdu pohodová akce, mluvil jsem s paní Sokolovou i o případné organizaci nějaké hrací akce, tak uvidíme, třeba se v příštím roce nějaká podaří uskutečnit.

Citace od: hobby kdy 10.12.2018, 15:05:48
Takovýhle lego-zážitek je víc, než si něco postavit 8)

V tom máš pravdu ;). Některé zážitky jsou opravdu silné a v člověku zůstávají, ať už ty hezké, radostné, ale samozřejmě i ty smutnější...

Citace od: Chairudo kdy 10.12.2018, 19:43:24
Super, snad tu pěknou atmosféru zopakujeme i u nás :)

Věřím, že ano, se sannou nás mrzí, že se do Olomouce nedostaneme.