Postřehy z výstavy

Založil Hardegon, 19.06.2014, 23:32:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Hardegon

Kempy v okolí výstavy se vyprazdnují kvůli konci sezony i kvůli počasí. Ale lidí na výstavě stále dost...

Hardegon

Dvě velké atrakce na výstavě... Malý Měch a jeho povídání a X-Box

Chairudo

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

FilipS

Od Středy sem na výstavě jako brigádník. Teď během víkendu je návštěvnost dost solidní. Hodně lidí se ptá, zajímá se blíž o modely a stavitele.
Většina modelů šlape jako hodinky. Jednou denně se ucpe kuličkodráha, ale nic dramatickýho. Speciálního bludištáka, bych dal Chairudovi, jeho modely sou krásně a jednoduše opravitelné. (dneska odešel motor u malýho kolotoče, pohodlně opraveno za 5 minut).

Fotky:
Hardegon staví
Přísný detail jak Hardegon staví
Znouzecnost na návštěvě
Lehká sabotáž

Kompromitující fotky Emeta, jen 18+ a na vlastní nebezpečí

Chairudo

Díky moc za opravy ;D
Jsem rád že ani po třech měsících plynulého chodu neslyším žádné "tam se něco rozpadlo...."
vzhledem k tomu že kromě autíček na autodráze a autodromu není vůbec nic lepeného to oslavím jako obrovský úspěch :D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Hardegon

Tři měsíce utekly jako voda a já opustil Lipno a opět se vracím do běžného života. Do konce září bude hlavním údržbářem FilipS. Jen ještě přihodím fotku Měcha, jak dohlížel na stavbu a fotku s Helmutem. (Socha je vyrobena záhadným cizincem, který jí věnoval výstavě).

klubo

Tak dneska jsem se byl podivat na vystave a byl to super zazitek, kdybysme nemeli hlad jsme tam jeste ted. Udelal jsem si radost lonskym adventnim kalendarem a uz se tesim domu az zas budu moct stavet :)

MÍLA

#37
Menší hromádka fotek z výstavy, později bude i krátké video co se mi podařilo natočit po celonočním nabíjení kamery která se na mě hned po příchodu na výstavu vyprdla a ukázala prázdnou baterku.



MÍLA

#38



MÍLA

#39


davroman

Měl bych jeden postřeh z naší návštěvy na Lipně v druhé polovině září, tedy skoro na konci výstavy. Popisky u některých modelů jsou již špatně čitelné, a to z důvodu buď ohmatání návštěvníky nebo oprašování/otírání v rámci úklidu. Detaily viz přiložená fota.
Doporučoval bych příští rok umístit před vlastní text nějakou průhlednou fólii, aby text zůstal nepoškozen a tedy čitelný.
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

klubo

když už je řeč o tom prachu, byl jsem tam koncem září a po těch měsících od začátku výstavy už byl na modelech solidní nános prachu... je mi jasný že se s tim nedá moc dělat ale dobře to nevypadalo...

šipka

Kdyby jen prach ;D nejlepší byl mrtvý hmyz speciálně pod průduchy klimošky

linhi

#43
Co mrtve mouchy,ale ja se minule lekl ze se me loupou ty prilby z
chromebrick a nakonec jsem zjistil ze jsou pekne kropenate trusem od much..
Jak rekl klasik ze vydelaji se na vsechno :-D

milanv

hmyz: Jo - a kdo to má retušovat ze všech fotek do Knihy?!  >:D

Jinak s ohmatanými popisky: to je určitě pravda. Ale my jako Kostky jsme ještě o krok zpátky: nemáme takovéto popisky vůbec žádné. Krom těch, kdož si je dělají sami neorganizovaně, jako pro MBéčko nebo Spyrius. Měli bychom to do příští výstavy vylepšit.

Milan
Pán na Žlutém hradě

Hardegon

Jednak popisky... nechával jsem je laminovat u některých modelů už po týdnu, co jsem tam byl, ale když lidi chtějí, zničí, roztrhají, rozeberou cokoliv (a to nejn lego, ale třeba i vybavení areálu, nábytek, samotné stoly, vitríny...). Uvidíte sami, co dovedou s obyčejnou gumovatelnou tužkou, až přijedete rozebírat...

Prach a mouchy za sklem jsem nechal (raději, abych demontáží a montáží skla nepoškodil stavby). U ostatních modelů jsem to objížděl luxem, ale 1300 metrů prostě nejde zvládat.