(Vlastní) Chrám sv.Víta

Založil Ryxe, 01.07.2013, 22:07:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Je to parádní. Mrzí mi, že jsem nemohl něčím při dokončování přispět. Vlastní stavby mě prostě nenechaly  >:D

Maxsel

Před dvěma týdny jsem na výstavě přemýšlel, zda vytvoření modelu skutečné historické stavby tak, aby opravdu dýchala svojí realističností, je ještě stále jen stavění Lega. Prostě jsem navštívil chrám sv. Víta a mohl jsem si jeho detaily prohlédnout tak, jak by to reálu ani nešlo. Díky.

Aki

Chrám je parádní. Trochu mi to kazila menší výška hlavní věže, vcelku dost sem tam chybějících dílů a nějak jsem nepochopil tu kameru. Neznalý moderní techniky (přeci jen raději rozdělávám oheň dřívky) jsem obrázek na displeji chápal jako statický. Zvláště když u toho bylo upozornění, že displej není dotykový. Takže jsem se o interiéry téměř připravil. Malinko mi to napravila alespoň chybějící vitráž jednoho okna a tak jsem si udělal jednu momentku - také tam je vidět pár chybějících dílů - škoda. Pro příští vystavení, by to chtělo ještě doladit.

Ryxe

Podoba chrámu, jak dnes stojí na Lipně ještě není finální.  Může se zdát, že rok na stavbu je dostatečný čas na to, aby se vše stihlo do nejmenšího detailu. Alespoň tak jsem si to představoval i já, ale nakonec jsem byl rád, že jsem to stihnul postavit alespoń tak, jak to tam stojí a bylo to opravdu s největším úsilím. Dolaďění samozřejmě po výstavě plánuji. Co se týče kamery, ta měla být otočná, ale jelikož půlka interiéru zatím chybí, kamera je statická. Vitrážové okno pak chybí schválně, aby do interiéru bylo vidět trochu lépe .

Luky1987

Citace od: Ryxe kdy 22.08.2014, 19:49:00
Alespoň tak jsem si to představoval i já, ale nakonec jsem byl rád, že jsem to stihnul postavit alespoń tak, jak to tam stojí a bylo to opravdu s největším úsilím.
Potvrzuji Ryxeho slova  ;D