napsal jsem recenzi na 8418 - mini nakladač

Založil Rob, 09.02.2005, 20:54:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Rob

kdyby jen byl zájem si ji přečíst...

www.sweb.cz/seifrob/  sekce recenze
Rob

Jindroush

Díííííplííííínk  ;D
http://www.sweb.cz/seifrob/recenze/8418/reccz.htm

Ona měla Katka Legáčková pravdu, když říkala, že jsem frfňala, já bych to tak pochválit neuměl  :D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Rob

#2
když on se mi fakt docela líbí...

ale je fakt, že jinak je k ničemu.  Neumím totiž z novýho Technicu stavět. Chce to úplně jiný myšlení a navíc ty bezčudlový trámy nejsou zpětně kompatibilní s mejma čudlovejma (kterejch mám slušnou zásobu)  :( :( :(

-- btw, co ti na něm vadilo??
Rob

Jindroush

Re: vadilo - přímo vadit mi asi nevadilo nic, jen je to pro mě naprosto nezajímavý a na velikost a počet dílů drahý. Prostě bych na tom neuměl najít pozitivum. Kdyby to stálo cca 70-80 Kč, tak bych si nějaký možná koupil na díly.

Re: nekompatibilita. Je pravda, že rám třeba auta bych postavit neuměl, ale takový ty pavoučí konstrukce jako je kabina nebo třeba cross-beaming (spojení beamu do pravýho úhlu kvůli zpevnění), na to jsou bezčudlový liftarmy daleko lepší.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Rob

nojo, jenže právě... auto bez rámu nepostavíš.

pracuju už asi půl roku na osmikolce a furt jsem na nule - prostě to nějak nezvládám pospojovat tak, abych tam narval diferáky, motorky a pérování protože ty kyvný ramena z 8466 jsou bezčudlový...

jinak cena je sice dost vysoká, ale akceptovatelná - vzhledem k tomu že vlastně všechny malý sety jsou nechutně drahý.
Rob

Jindroush

Backhoe 8455 pro mě byla právě velice poučná konstrukce - rozhodl jsem se, že pokud možno už nevemu do ruky 100% studless konstrukci. To se tak celý viklá... Kdyby tomu udělali čudlo-platovej rám, tak to mohlo bejt jak větší (tj. sexy), tak pevnější. Takhle jsem se furt bál, že se to při tom pumpování rozloží nebo popraská.

Jsem fakt moc zvědavej na ten novej velejeřáb 8421, jak moc čudlová konstrukce to bude, ale všechno mi napovídá, že bude velmi, ale velmi oldschoolová!
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

otaznik

Citace od: Jindroush kdy 09.02.2005, 21:44:12

Jsem fakt moc zvědavej na ten novej velejeřáb 8421, jak moc čudlová konstrukce to bude, ale všechno mi napovídá, že bude velmi, ale velmi oldschoolová!

Na něj se tedy taky těším, doufám, že to bude mít zmiňovaných 1800 dílů, to by bylo super :-) Nemáš, Ó velký vezíre, nějaké nové info o tomhle setu?

werrac

Ja bych k tomu mel taky drobnou pripominku.
Vlastnim set 8455 - Traktorbagr / JCB, Cat, Komatsu, .... /. Jeho konstrukce je bohuzel opravdu dost nedotazena, zejmena co se pevnosti ramu tyce.
Taky jsme pred nedavnem dostal 8418 mini nakladac / Bobek, UNC, .... / a tato konstrukce je taky nedotazena. Uz jsem se pevne rozhodl to poopravit, jen co 'levne' sezenu dilky.

Magesan

U 8455  Backhoe Loader mi ta bezcudlova konstrukce ani moc nevadi, i kdyz skladat zakladni ram 8461  Williams F1 Racer je mnohem lepsi a zabavnejsi.
Ale u 8435  4WD uz jsem se zarekl, ze dokud nezacnou zase delat stary dobry cudlovy konstrukce, zadny dalsi technic si nekoupim.
Koukal jsem do katalogu na ten novy velejerab a prijde mi, ze zakladni nosny ram je zase z beamu :( Je to docela pekne videt pod predni kabinou. Tak nevim..
Myslim, ze radost, kterou jsem vcera mel pri koupi velike 8480  Space Shuttle , netreba popisovat :)