Pokračování akce v KŽ po 31.9 - do konce roku 2011 Chce se někdo nový přidat?

Založil peki, 29.07.2011, 12:59:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

KŽ má zájem na vystavení exponátů členů kostek.org do konce roku 2011. Vystavovatele jsem o tomto zájem informoval většinou při instalaci modelů. Vzhledem k tomu, že bude rozebráno testovací kolejiště Maersku (které bylo původně plánováno opravdu jako ověřovací s tím že se rozebere ) bude volná plocha 4 x 1,8 m v dětském koutku. Dále pravděpodobně zmizí hrad Orlík.  1x1 m

Nově možná od příštího týdne přibude edwardovo stavba Národního muzea  :o

Každopádně se naskýtá se tedy příležitost/prostor  pro nové modely/zájemce-stavitele.

Má někdo nový zájem ?
Termín 1.10.2011 - 31.12.2011
Nájemné viz podmínky dříve.


peki

Vzhledem k tomu že jsou dovolené a je 2 měsíce čas, nemám ještě informaci od všech vystavovatelů

Nepokračují (mám info):
=================
Daniel alias Legacek: hrad Orlík cca po 15.10.2011
Hobby:  testovací kolejiště 5.10.2011


Pokračují
=======
Mtron: Mtron base
Togaran: Space
Robbed:SPace
C32: černý hrad
Linhi: hrad
Ryxe (a osotatní) : středověká vesnička u hradu Brloh
Vasyk: Krtek,parník
Peki: velké kolejiště (případně co z něj zbude)
edward193:  Bojnice, Brněnská vila, Zemegula
                    nově Národní muzeum
Jamesek:  jeřáb
Mates: Silo
Hana129: ZOO
Diidy: viněty
mirek:  stavby do kolejiště
Jonas:  stavby do kolejiště
Cendix:stavby do kolejiště
Cendix: Hradecké nádraží
blackrabbit: stavby do kolejiště
Mates:stavby do kolejiště
Hana129: stavby do kolejiště


nový vystavovatelé
==============
johnik007 diorámatko Lego v zimě
Ivansliz Diorama s Historickou tramvají
             Trochu netradiční Darkelf Corporation
Adamko - vlaky z našich tratí
luky 1987   industriální budova
účastníci hradařské soutěže

johnik007

Jak peki již výše napsal, v KŽ máme nyní poměrně hodně nezaplněného místa, a tak jsme po chvíli společného uvažování přišli na myšlenku - když to bude v čase předvánočním - postavit místo testovacího kolejiště buď vesničku nebo kolejišťákto pod sněhem s vánoční atmosférou.

Proto se ptát, zda by někdo měl zájem se přidat, případně ještě co půjčit... v případě zájmu mi prosím kontaktujte přes SZ.
Díky moc  ;)

peki

Lego v zimě - šlo by o to dát dohromady takové ty vánoční setíky, Na domky ať už modulární nebo creatory použít bílé kostky/plate /slope. Nešlo by ani o to aby to bylo opravdu kolejiště, spíše diorámatko a kolem by mohl jezdit vláček (třeba ten vánoční ).


Colonel32

Plánuju postavit dioráma inspirované městem Lut Gholein a přilehlým okolím, písek v barvě tan. Měl by někdo zájem se přidat a udělat diorama společně?

peki

Má někdo nový zájem  (MOC, dioráma z LEGo setů)?
Termín 1.10.2011 - 31.12.2011
Nájemné viz podmínky dříve.

Dostal jsem i nabídky na zapůjčeni kolejí/vlaků (děkuji). Velké kolejiště je v podstatě kompletní - není potřeba na něj nic přidávat.  Prostor je ale určitě na nějaké statické diorámatko - vlaky před nádražím atd. Pokud by chtěl někdo realizovat malé jezdící kolejiště motory dodám, elektrifikaci (ovládání ) zajistím.  Rozměr je 1,8 x 4 m (koleje nějaké ještě mám - Kanadská zásilka dorazila  :o )

peki

Citace od: hawran kdy 20.09.2011, 09:05:56
Ahoj, neblizi se uz termin kdy se nase vytvory maji pomalu stehovat do KZ?

Ano zatím jsem v kontaktu s těmi co odvážejí (Cendix,Hobby). Zatím to vypadá že bude "uklizeno" 3.10 (pondělí). Instalace nových věcí bude tedy probíhat po tomto datu. Spojte se se mnou přes SZ a domluvíme se jak co. Věci které se "pouze" vyndají z krabice (resp. nevyžadují sestavení na místě) se mohou dopravit do Prahy (mohu zajistit uskladnění) v  předstihu.

peki

Ve středu 5.10.2011 dojde k rozebrání testovacího kolejiště Maersku. Tím se uvolní plocha pro nové modely. Ideální tedy příští od příští středy. Další místo bude po hradu Orlík cca po 15.10.2011.

Před vaším příjezdem do KŽ se se mnou spojte (SZ/SMS) domluvíme podrobnosti. V Praze a tedy v KŽ se mohu vyskytnout v pondělí a středu. Moje účast k instalaci modelu není nezbytně nutná, pokud budeme dopředu domluveni  ;) Určitě je možné váš model také jen poslat a do-navigovat mne při jeho sestavení na dálku (nerad bych ale stavěl kompletně celý MOC podle fotky  ;D )

Pro stávající vystavovatele bude připraven dodatek ke smlouvě (pracuji na tom). Pro nové vystavovatele připravím novou smlouvu, která řeší:
- pojištění modelu
- "nájemné"

Pokud potřebujete pomoc s dopravou pokusím se vyřešit.




Ivansliz

peki: Takže tady máš plánek na sestavení: http://legomodely.blog.cz/1012/historicka-tramvaj-planek-na-sestaveni-na-prani A pošlu ti asi 1000 kostek od tý tramvaje, tak to pak v KŽ postav.  ;D >:D

PS:  >:D V krabici kostek budou i matoucí kostky="černý petr", tedy kostky, které s tramvají nemají nic společného.  >:D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

germik

Našel by se tu někdo na odvoz CBC MOCu do Prahy? Já sám se tam nedostanu, takže kdyby tu byl někdo kdo pojede skrzevá východní Čechy, a nevadilo by mu vzít to přes Litomyšl (u Svitav, R35) byl bych mu moc vděčen. (a asi i Peki, kterému by tímto odpadlo spousta starostí) MOC je v krabici cca 75x55x40 cm (d/š/v). + bude nutno model vybalit, k tomuto ale bude přibalen podrobný návod, je to nechané prakticky vcelku takže nic zásadního dostavovat (snad) potřeba nebude... Pokud by se někdo ochotný našel, ať mi napíše, od zítra odpoledne až do neděle večer budu mimo net, tak kdyžtak na mobil (viz můj profil)
Díky MOC ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

peki


peki

Převoz a instalace nových exponátů byl zdařile dokončen. Situaci trošku zkomplikovalo KŽ spuštěním další etapy výstavby modelového kolejiště. Musel se tak přestěhovat krtek,C32 hrad, Dakar ale i ZOO od Hanky  :o ;D

Děkuji všem aktivním vystavovatelům za účast. Těm na které již nezbylo místo děkuji za pochopení. Třeba do dopadne příště.

Před propuknutím stěhování Mirkův filmový štáb ještě vše zdokumentoval (nahrál video). Momentálně se materiál nachází ve střižně. Snad mohu prozradit že by měl být k dispozici i pohled s pozici minifiga při jízdě na kolejišti.

Třešničkou na dortu jsou určitě Adamkovi MOC. Adamko si připravil jednu zcela novou soupravu ČD kterou doufám v brzké době sám představí.

Druhou třešničkou bylo vystavení MOCů z nedávno proběhlé caste soutěže. Díky ní nastala situace kdy byla poprvé situace že bylo více MOCů než bylo místa
 

Frco


Ivansliz

Na fotce vidím, že i přes sebevětší snahu se moje semafory pod váhou zase prohly.  >:(  >:D

EDIT: Nad mým Dioramatem s tramvají(+další) a johnik007ovým zimním městem se zatím mračna nestahují, že ne? ???  :o
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

johnik007

Frco: díky  ;D

Ivansliz: doufám že ne, ale pakliže by se zase něco stěhovalo, tak doufám, že se k tomu zase nenachomýtnu  ;) ;D